ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Μάρκεν – Βόλενταμ

5 ΗΜΕΡΕΣ
Αναχωρήσεις: 23 Μαρτίου ’17

1Η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ (πρώτη γνωριμία)
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άμστερνταμ με την KLM . Άφιξη στο αεροδρόμιο “Schiphol”, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ, ο αρχηγός μας θα είναι διαθέσιμος να σας συνοδέψει προαιρετικά σε μία βόλτα στα περίφημα κόκκινα φανάρια την γνωστή Red Light District, την πλατεία Dam και το κέντρο του Amsterdam (μετάβαση με τραμ και υπόδειξη στον τρόπο χρήσης του).

2Η ΜΕΡΑ: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ (ξενάγηση πόλεως)
Μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε για την πρώτη μας γνωριμία με την πόλη του Άμστερνταμ. Ο παραδοσιακός “Μύλος του Rembrandt”στις όχθες του ποταμού Amstel, το εντυπωσιακό “Στάδιο Αρένα”, η “Heineken”, το επιβλητικό “Rijksmuseum”, η πανύψηλη “Δυτική Εκκλησία”, το “μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά”, ο “πλωτός” Κεντρικός Σταθμός, είναι μερικά από τα πολλά αξιοθέατα μιας πόλης που “επιπλέει” στη θάλασσα. Ολοκληρώνουμε στη πλατεία των μουσείων και κατόπιν σε ένα από τα μεγαλύτερα Αδαμαντοποιεία της πόλης, τον γνωστό οίκο COSTER DIAMONDS, για να παρακολουθήσετε την διαδικασία κοπής και επεξεργασίας των διαμαντιών με Ελληνόφωνη παρουσίαση των τεχνικών επεξεργασίας.

3Η ΜΕΡΑ: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΕΚΔΡΟΜΗ MARKEN & VOLENDAM
Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για τα γνωστά, ψαράδικα χωριά Marken και Volendam. Θα κάνουμε βόλτα στα στενά σοκάκια τους και στο γραφικό λιμανάκι του Volendam. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα επισκεφθούμε ένα τοπικό, παραδοσιακό τυροκομείο, όπου “η μικρή Ολλανδέζα”, ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά, θα μας εξηγήσει πως φτιάχνουν τα τυριά και στη συνέχεια θα έχουμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις γεύσεις τους.

4Η ΜΕΡΑ: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ(Προαιρετικά Ρότερνταμ, Ντέλφτ, Χάγη) 
Μπουφέ πρόγευμα και η ημέρα ελεύθερη. Σήμερα σας προτείνουμε μια προαιρετική ημερήσια εκδρομή στο Ρότερνταμ, το Ντελφτ και τη Χάγη (κόστος 65€). Θα Θαυμάσουμε στο Ρότερνταμ το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ολλανδίας, τους επιβλητικούς ουρανοξύστες, τα πιο μοντέρνα και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής κτίρια, και τις γέφυρες Villem και Erasmus. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το Ντελφτ, την πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, μία ιστορική πόλη με το πανέμορφο μεσαιωνικό κέντρο της και τους μεγαλόπρεπους βασιλικούς ναούς. Τέλος θα επισκεφθούμε τη Χάγη, έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου, με το περίφημο “παλάτι της Ειρήνης”, τα μοναδικής ομορφιάς κτίρια που σήμερα στεγάζουν πρεσβείες και υπουργεία.

5Η ΜΕΡΑ: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ.
Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος μέχρι την μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο            545€    
Τιμή σε μονόκλινο                           695€
Παιδί έως 12 ετών                           465€

ΤΙΜΗ ΕΓΚΥΡΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ 21 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  495 €

 

Περιλαμβάνονται:
• Αεροπορικά εισητήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Αμστερνταμ – Αθήνα  με  KLM
• Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Best Western Blue Tower 4* ή παρόμοιο
• Πρωινό μπουφέ καθημερινά
• Πανοραμική ξενάγηση πόλης.
• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα
• Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου μας.
• Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης
• Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:
• Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 165.
• Είσοδοι σε μουσεία, ιστορικούς, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται
• Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΠΤΗΣΕΙΣ
23/02/17 ΑΘΗΝΑ-ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ KLM 1576  16:55 – 19:35
27/02/17 ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ-ΑΘΗΝΑ KLM 1575  12:15 – 16:30

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.