Άμστερνταμ –  Βρυξέλες – Μάρκεν – Bόλενταμ – Μπρυζ – Χάγη – Ρόττερνταμ – Ντελφτ – Γάνδη – Αμβέρσα

6 ΗΜΕΡΕΣ

Αναχωρήσεις: 23 Δεκεμβρίου 2017

1η Ημέρα: Πτήση Αμστερντάμ – Ξενάγηση Πόλης
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Άμστερνταμ. Άφιξη στην πανέμορφη πόλη και θα ξεκινήσουμε να επισκεφτούμε τα αξιοθέατα της πόλης που «επιπλέει», τον παραδοσιακό “Μύλος του Rembrandt” στις όχθες του ποταμού Amstel, το εντυπωσιακό «Στάδιο Αρένα», το επιβλητικό “Rijksmuseum”, η πανύψηλη «Δυτική Εκκλησία», το «μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά» και ο «πλωτός» Κεντρικός Σταθμός. Θα δούμε επίσης την πλατεία Νταμ με τα βασιλικά ανάκτορα και την Νέα Εκκλησία, τις πλατείες Ρέμπραντ και Λάιτσεπλεϊν, το εντυπωσιακό κτίριο του πλωτού σιδηροδρομικού σταθμού, θα νιώσουμε την ζωντάνια της πόλης στο γραφικό Ροκινκάι και θα καταλήξουμε στην μεγάλη πλατεία με την Λυρική Σκηνή και τα μουσεία Ριγκς & Βαν Γκογκ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος.

2Η ΜΕΡΑ:Αμστερντάμ – Ψαροχώρια Marken & Volendam – Κρουαζιέρα στα κανάλια
Πρωινό. Θα αναχωρήσουμε για την εκδρομή μας στα γνωστά ψαράδικα χωριά Marken και Volendam, με βόλτα στα στενά σοκάκια τους, όπως και στο γραφικό λιμανάκι του Volendam. Επίσκεψη σε τοπικό, παραδοσιακό τυροκομείο, όπου «η μικρή Ολλανδέζα», ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά, θα μας εξηγήσει πως φτιάχνουν τα τυριά και στη συνέχεια θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις γεύσεις τους. Χρόνος ελεύθερος. Στη συνέχεια επιστροφή στο Άμστερνταμ. Αργά τo απόγευμα σας προτείνουμε να απολαύσετε mini κρουαζιέρα στα κανάλια της πόλης με θέα τη φωταγωγημένη πόλη.

3Η ΜΕΡΑ:Αμστερντάμ – Χάγη – Ρότερνταμ – Ντέλφ – Μπρύζ
Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη της «Ειρήνης», Χάγη. Διοικητική πρωτεύουσα της χώρας. Έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου με το περίφημο Παλάτι της Ειρήνης, τα μοναδικής αξίας κτίρια που στεγάζουν Υπουργεία και Πρεσβείες συγκροτώντας την πιο κομψή, καθώς και τη μεγαλύτερη και κοσμική παραλία της Ολλανδίας την “Scheveningen”. Έπειτα συνεχίζουμε για το Ρότερνταμ, στις εκβολές του ποταμού Ρήνου, το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι του κόσμου με τους ουρανοξύστες, τα μοντέρνα και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής αξίας οικοδομήματα και τις εντυπωσιακές γέφυρες Willem & Erasmus. Χρόνος ελεύθερος. Λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα η ιστορική πόλη της Ολλανδίας, Ντέλφτ. H πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, με το πανέμορφο μεσαιωνικό κέντρο της και τους μεγαλόπρεπους βασιλικούς ναούς της. Στην συνέχεια μεταφορά στη πανέμορφη Μπρυζ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και πρώτη γνωριμία με την πόλη.

4Η ΜΕΡΑ: Μπρύζ – Γάνδη – Αμβέρσα – Βρυξέλλες
Πρωινό και αναχώρηση θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας στην πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της επαρχίας της Δυτικής Φλάνδρας, μια από τις ομορφότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης. Θα δούμε το πάρκο με τη «Λίμνη της Αγάπης», το παλαιότερο νοσοκομείο στην Ευρώπη του Αγίου Ιωάννη, το Ναό της Παναγίας, τη πολυφωτογραφημένη γέφυρα του Αγίου Βονιφάτιου, το Μέγαρο των Αρχόντων, τους κήπους Arends, το Κολέγιο της Ευρώπης, το πρώτο Χρηματιστήριο στον κόσμο και το ιστορικό κέντρο, μοναδικό στολίδι της πόλης. Συνεχίζουμε για την γραφική Γάνδη, μία από τις αρχαιότερες πόλεις του Βελγίου και πρωτεύουσα της Επαρχίας της Ανατολικής Φλάνδρας, μια πολυάσχολη πόλη με μεγάλο λιμάνι και Πανεπιστήμιο. Θα επισκεφτούμε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Βονιφάτη. Εκεί θα δούμε έργα του Ρούμπεν, του Ιερώνυμου Μπος και το υπέροχο τρίπτυχο που αποδίδεται στους αδερφούς Βαν Έικ. Θα δούμε το κάστρο των ιπποτών και θα γνωρίσουμε την πόλη που υπήρξε κατά τον μεσαίωνα ένα σπουδαίο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης. Στη συνέχεια μεταφορά στις Βρυξέλλες, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

5Η ΜΕΡΑ: Βρυξέλλες – Ξενάγηση Πόλης
Πρωινό και πανοραμική γνωριμία της πόλης όπου χτυπά η καρδιά της Ευρώπης. Θα επισκεφτούμε την ιστορική εμπορική συνοικία Grand Place (Grote Markt), το άγαλμα Manneken Pis, το Atomium, το Heysel Stadium/Mini Europe τα αξιοθέατα της Ευρώπης σε μινιατούρα 1/12 (είσοδος 12€), τα Βασιλικά Παλάτια του Laken και ο ομώνυμος Βασιλικός Ναός, ο Γιαπωνέζικος Πύργος και η Κινέζικη Παγόδα, το Χρηματιστήριο, η Πλατεία Grand Sablon με τον ομώνυμο Ναό της Παναγίας γοτθικού ρυθμού και τα υπέροχα παραδοσιακά εστιατόρια, το Εθνικό Ωδείο, το Δικαστικό Μέγαρο, το Μουσείο Καλών Τεχνών, τη Βασιλική πλατεία με τα Βασιλικά Ανάκτορα, το Ευρωκοινοβούλιο και την Αψίδα του Θριάμβου. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για καφέ και φαγητό στο κέντρο της πόλης.

6Η ΜΕΡΑ:Βρυξέλλες – Πτήση Επιστροφής
Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος με την αναχώρηση για το αεροδρόμιο και τη πτήση της επιστροφής.

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Η αναχώρηση της Πρωτοχρονιάς 29/12 πραγματοποιείτε με πτήσεις της KLM. Στην αναχώρηση 2/1 δεν περιλαμβάνεται η εκδρομή στο Λουξεμβούργο και οι πτήσεις του προγράμματος είναι με AEGEAN . Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

Τιμές κατ΄ άτομο – αναχωρήσεις 23-28 Δεκεμβρίου 2017

ΗΜΕΡΕΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

EARLY BOOKING ΔΙΚΛΙΝΟ 1ΚΛΙΝΟ 3ο ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ 

6

Golden Tulip Hotel de’ Medici 4*

Thon Hotel Brussels City Centre 4*

Room Mate Aitana 4*

669€ 769€ 1004€  299€

 

ΗΜΕΡΕΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

EARLY BOOKING ΔΙΚΛΙΝΟ 1ΚΛΙΝΟ 3ο ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ

6

Mercure Hotel Amsterdam City 4*

Thon Hotel Brussels City Centre 4*

Golden Tulip Hotel de’ Medici 4*

619€ 719€ 919€ 299€

 

 

Περιλαμβάνονται:
• Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ –  ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΑΘΗΝΑ με την AEGEAN
• Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
• Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα
• Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας
• Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
• Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:
• Φόροι αεροδρομίου 150€
• Eίσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα
• Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία
• Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο/Φόροι εισόδων πόλεων 15€

ΠΛΑΝΟ ΠΤΗΣΕΩΝ:
ΑΘΗΝΑ-ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 23/12/2017          08:45-11:25
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ -ΑΘΗΝΑ     28/12/2017         11:50 – 16:00

 

 

*Περιλαμβάνει 8kg χειραποσκευή ανά άτομο και βαλίτσα 23kg ανά άτομο