ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ

ΒΟΛΟΣ – ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ

4 ΗΜΕΡΕΣ

Αναχωρήσεις:  23 &  30  Δεκεμβρίου ’18

04 Ιανουαρίου ’19

1Η ΜΕΡΑ:ΑΘΗΝΑ – ΒΟΛΟΣ 
Αναχώρηση 08:45, περιοχή ΛΑΜΙΑΣ ημίωρη στάση, άφιξη το μεσημέρι στο ΒΟΛΟ, τακτοποίηση στο ξεν/χείο, γεύμα προαιρετικά και χρόνος ελεύθερος, για την πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ:ΜΗΛΙΕΣ – ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ – ΧΑΝΙΑ 
Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει στα πηλιορίτικα χωριά. Η διαδρομή μας περνά από τις ΜΗΛΙΕΣ, όπου θα έχουμε ανάλογη στάση και συνεχίζεται για τη γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ,(καιρού επιτρέποντος), παραδοσιακός οικισμός κτισμένος στην ανατολική πλαγιά του Βουνού των Κενταύρων, με μοναδική θέα το Αιγαίο Πέλαγος. Στάση – επίσκεψη και η πανοραμική διαδρομή μας συνεχίζεται για τα ΧΑΝΙΑ, τελευταίο σταθμό της σημερινής μας διαδρομής, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο ΒΟΛΟ . Το βράδυ εορταστικό δείπνο και διασκέδαση, διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ:ΠΟΡΤΑΡΙΑ – ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ
Πρωινό και επίσκεψη στη γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ αλλά και την όμορφη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και να απολαύσουμε πανοραμικά τον Παγασητικό, γεύμα προαιρετικά. Απόγευμα ελεύθερο για περιπάτους στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ:ΒΟΛΟΣ – ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την πόλη της ΛAΡΙΣΑΣ, όπου θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεση στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, άφιξη νωρίς το βράδυ.

Αναχώρηση 23 & 30/12  HOTEL PARK 
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 225€
Παιδί σε 3κλινο (έως 12 ετών) 85€
Τιμή σε μονόκλινο δωμάτιο:310€

Αναχώρηση 04/01/18  3 ΗΜΕΡΕΣ  HOTEL CHANIA PALACE 
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 135€
Παιδί σε 3κλινο (5-12 ετών) 120€
Τιμή σε μονόκλινο δωμάτιο:175€

 

Περιλαμβάνονται:
• Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
• Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο PARK 4* στο Βόλο, για το 4ΗΜΕΡΟ πρόγραμμα και 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο CHANIA PALACE στα Χάνια Πηλίου για το 3ήμερο πρόγραμμα.
• 2 ή 3 πρωινά.
• 2 ή 3 δείπνα, εορταστικά (μουσική με D.J.) τα δείπνα στις 24 & 31/12.
• Αρχηγός – Συνοδός
• Φ.Π.Α.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο 3ήμερο πρόγραμμα ο γύρος του Πηλίου πραγματοποιείται τη 2η ημέρα και περιλαμβάνει και την επίσκεψη στην Πορταριά και τη Μακρυνίτσα.