ΒΥΤΙΝΑ – ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ – ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ – ΝΑΥΠΛΙΟ – ΣΠΑΡΤΗ

3 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 27/10

1Η ΜΕΡΑ:Αθήνα – Ι. Μ. Αγ. Τεσσαράκοντα Μεγαλομαρτύρων – Μυστράς – Σπάρτη
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση με προορισμό την Λακωνία. Λίγο έξω από την Σπάρτη θα επισκεφτούμε την ανδρική βυζαντινή Ιερά Μονή Αγίων Τεσσαράκοντα Μεγαλομαρτύρων, η οποία είναι κτισμένη σε μία περιοχή με σπάνιο φυσικό κάλλος. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Μυστρά, 5χλμ δυτικά από τη Σπάρτη. Εκεί θα επισκεφθούμε τη νεκρή Βυζαντινή πολιτεία, ολόκληρη ένα υπαίθριο μουσείο, αδιάψευστη μαρτυρία μιας λαμπρής εποχής. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό (προαιρετικά) και άφιξη στο ξενοδοχείο διαμονής μας στο κέντρο της πόλης. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Το βράδυ μας ελεύθερο και διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ:Σπήλαιο Κάψιας – Βυτίνα – Δημητσάνα – Στεμνίτσα
Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ και αναχώρηση για μια πανέμορφη βόλτα στον διπλανό νομό, την Αρκαδία. Πρώτα θα επισκεφτούμε το περίφημο σπήλαιο Κάψια όπου οι ειδικοί το έχουν κατατάξει στον εκλεκτό κατάλογο των 10 πιο αξιόλογων σπηλαίων της ελληνικής επικράτειας. Από την στιγμή που ανακαλύφθηκε όλος ο κόσμος έρχεται να δει το «εργαστήριο της γης» και το καταφύγιο του πρώιμου ανθρώπου. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην ορεινή και καταπράσινη Βυτίνα. Ελεύθερος χρόνος για περίπατο και καφέ. Έπειτα αναχώρηση για ένα από τα ομορφότερα ορεινά χωριά της Αρκαδίας, την Δημητσάνα όπου θα επισκεφτούμε το μοναδικό στην Ελλάδα Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης. Ελεύθερος χρόνος για παραδοσιακό φαγητό (προαιρετικά) και τελευταίος μας σταθμός η Στεμνίτσα. Επιβλητικά πυργόσπιτα με τοξωτά υπέρθυρα, πέτρινα καλντερίμια και μια ζωντανή πλατεία γεμάτη καφενεία και ταβέρνες συνθέτουν ένα από τα ομορφότερα χωριά της Αρκαδίας. Στάση για το γλυκό μας και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ μας ελεύθερο και διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ:Σπάρτη – Μουσείο ελιάς – Ναύπλιο – Αθήνα
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία ματιά στην Λακωνική πρωτεύουσα. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Μουσείο Ελιάς, με εκθέματα και μηχανισμούς από την αρχαιότητα έως και σήμερα. Έπειτα θα αναχωρήσουμε για το Ναύπλιο, την πόλη με τα ισχυρά βενετσιάνικα φρούρια και την αρχοντική της παράδοση. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και φαγητό (προαιρετικά). Νωρίς το απόγευμα θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής μας στην Αθήνα.

 

Τιμές κατ’ άτομο

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΗΜΕΡΕΣ

ΔΙΚΛΙΝΟ (EARLY BOOKING)

3o ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ

Menelaion 3* sup

3

129€

109€

169€

105€

Οι τιμές ισχύουν με κράτηση έως 10/10. Έπειτα θα προσαυξηθούν περίπου 20%

Περιλαμβάνονται:
• Δύο διανυκτερεύσεις στο κεντρικότατο ξενοδοχείο Menelaion Hotel 3*
• superior
• Πρωινό καθημερινά
• Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
• Aρχηγός – συνοδός του γραφείου μας
• Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:
• Γεύματα και δείπνα
• Επιβάρυνση ημιδιατροφής 11€ το άτομο  ανά δείπνο
• Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
• Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως  προτεινόμενο

ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ