ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ – ΜΕΤΣΟΒΟ

3 ΗΜΕΡΕΣ

Αναχωρήσεις: 27 Οκτωβρίου  ‘ 17

1Η ΜΕΡΑ:ΑΘΗΝΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Αναχώρηση στις 7.30 π.μ., με προορισμό την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Μικρές ενδιάμεσες στάσεις θα γίνουν στον Ισθμό της Κορίνθου και την περιοχή της Αμφιλοχίας. Λίγο πριν φθάσουμε στα Ιωάννινα θα συναντήσουμε και θα επισκεφθούμε το γνωστό ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ με τα κέρινα ομοιώματα. Αμέσως μετά θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο “PALLADIO”στο κέντρο της πόλης, ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ:ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ – ΧΑΡΑΔΡΑ ΒΙΚΟΥ
Πρωινό και μία πολύ όμορφη διαδρομή, μας οδηγεί στο κεντρικό Ζαγόρι, όπου θα επισκεφθούμε το πέτρινο ΓΕΦΥΡΙ του ΚΟΚΚΟΡΗ, τους ΚΗΠΟΥΣ και το γραφικό ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ. Εδώ, θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε μέχρι το εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και να θαυμάσουμε το μοναδικό θέαμα που προσφέρει η ΧΑΡΑΔΡΑ του ΒΙΚΟΥ, ενώ σε παραδοσιακό ταβερνάκι του χωριού θα γευματίσουμε. Αμέσως μετά επιστρέφουμε στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, για να επισκεφθούμε το νησάκι (έξοδα πλοιαρίου ατομικά) με το “ΣΠΙΤΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ” του ΑΛΗ ΠΑΣΑ. Δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ:ΜΕΤΣΟΒΟ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΘΗΝΑ
Πλούσια σε αξιοθέατα και τοπία και η σημερινή μας διαδρομή. Ανάβαση στην Πίνδο με μοναδική θέα προς τη λίμνη ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ και το οροπέδιο των Ιωαννίνων, καθώς μία καταπράσινη διαδρομή μας οδηγεί στο ΜΕΤΣΟΒΟ, στάση – επίσκεψη και μέσω ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, στάση, γεύμα προαιρετικά, ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΛΑΜΙΑΣ με μικρή στάση σε καφέ της Εθνικής Οδού καταλήγουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

 

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 135€
Τιμή σε μονόκλινο δωμάτιο:                175€
Παιδί έως 12 ετών                                125 € 

*Η τιμή αφορά σε κρατήσεις με προκαταβολή έως 30/9

Περιλαμβάνονται:
• Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενο πούλμαν.
• Διαμονή στο ξενοδοχείο PALLADION 3* σε δίκλινα δωμάτια στο κέντρο          της πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
• 2 πρωινά σε μπουφέ
• 1 δείπνο στα Ιωάννινα
• 1 γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα στο Μονοδένδρι
• Αρχηγός – Συνοδός
• Φ.Π.Α.

ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ