ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΟ
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ – ΣΑΜΑΡΙΝΑ – ΓΡΕΒΕΝΑ

 4 ΗΜΕΡΕΣ

Αναχωρήσεις: 23 & 30  Δεκεμβρίου ’18

1Η ΗΜΕΡΑ:AΘΗΝΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ
Αναχώρηση από Αθήνα στις 07:30, στάση στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε για ΜΕΤΕΩΡΑ, επίσκεψη της ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, γεύμα προαιρετικά στην Καλαμπάκα. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για το γραφικό ΜΕΤΣΟΒΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Πρωινό και επίσκεψη στην πόλη των Ιωαννίνων και το Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του ΠΑΥΛΟΥ ΒΡΕΛΗ. Λίγο αργότερα θα φθάσουμε στη λίμνη Παμβώτιδα όπου με τουριστικό πλοιάριο ( έξοδα ατομικά ) θα επισκεφθούμε το γραφικό νησάκι, που φιλοξενεί και το ΣΠΙΤΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ του ΑΛΗ ΠΑΣΑ. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας στο Μέτσοβο για δείπνο και διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ – ΣΑΜΑΡΙΝΑ
Πρωινό και άλλη μια συναρπαστική ημέρα ξεκινά, με την ‘ περιπλάνηση’ μας στο γύρω ορεινό όγκο της Πίνδου. Πρώτος σταθμός το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, για να απολαύσουμε τον καφέ μας με φόντο τις χιονισμένες βουνοκορφές και ακολουθεί η ξακουστή ΣΑΜΑΡΙΝΑ, ένα πασίγνωστο χωριό, χτισμένο στο Σμόλικα σε ύψος 1.550 μ. περίπου, μέσα σε ένα τοπίο ανεπανάληπτης ομορφιάς. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στη ζεστή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο και διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΜΕΤΣΟΒΟ – ΓΡΕΒΕΝΑ – ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και αναχώρηση για το Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς, όπου φιλοξενούνται εκτός των άλλων και οι μεγαλύτεροι χαυλιόδοντες στον κόσμο, μήκους 5,02μ., από μαστόδοντα ηλικίας τριών εκατομμυρίων χρόνων, όπου πρόσφατα βραβεύτηκε με το Ρεκόρ Γκίνες. Ακολουθεί επίσκεψη στην πόλη των Γρεβενών και πορεία επιστροφής για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ και την περιοχή της Λαμίας.

23 & 30/12
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 210 €
Παιδί σε 3κίνο (5-12 ετών) 190 €
Τιμή σε μονόκλινο δωμάτιο:300€ 

 

Περιλαμβάνονται:
• Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
• Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις, στο παραδοσιακό ξενοδοχείο APOLLON στο ΜΕΤΣΟΒΟ.
• Τρία πρωινά σε μπουφέ.
• Τρία δείπνα σε παραδοσιακή Μετσοβίτικη ταβέρνα.
• Αρχηγό – συνοδό.
• Φ.Π.Α.
• Φόρο διαμονής.