ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ – ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ – ΒΟ’Ι’ΔΟΜΑΤΗΣ

ΚΑΛΠΑΚΙ – ΚΟΝΙΤΣΑ – ΝΗΣΑΚΙ – ΜΕΤΣΟΒΟ

3, 4 ΗΜΕΡΕΣ

Αναχωρήσεις: 23 & 30  Δεκεμβρίου ’17

05 Ιανουαρίου ’18

1Η ΜΕΡΑ:ΑΘΗΝΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ
7:00 π.μ. αναχώρηση (από ΠΕΙΡΑΙΑ και ΟΜΟΝΟΙΑ) . ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για ΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΡΙΟ – ΜΕΝΙΔΙ παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για ΑΡΤΑ – ΜΠΙΖΑΝΙ όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο με τα Κέρινα Ομοιώματα. Συνεχίζουμε και φτάνουμε στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, μια από τις ομορφότερες πόλεις της ΕΛΛΑΔΑΣ, που σφύζει από ζωντάνια, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ‘’ PALLADION ‘’ 3*** στο κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ:ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ. Πρώτος μας σταθμός το ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ η ιδιαίτερη πατρίδα της ηθοποιού Μαρίκας Κοτοπούλη, στάση. Εν συνεχεία για το ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ γραφικό χωριό των ΖΑΓΟΡΙΩΝ που δεσπόζει στη χαράδρα του ΒΙΚΟΥ με τη μοναδική πέτρινη αρχιτεκτονική των οικημάτων του, παραμονή, γεύμα. (Μέσω μιας σύντομης πεζοπορίας μπορούμε να πάμε στη Μονή της ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, και από το μικρό μπαλκόνι της θα δούμε με κομμένη την ανάσα το απόκοσμο θέαμα της χαράδρας του ΒΙΚΟΥ μια από τις μεγαλύτερες και βαθύτερες χαράδρες του κόσμου). Κατόπιν για ΚΑΛΠΑΚΙ επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο. Επιστροφή στην πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για να επισκεφτούμε τον πολυχώρο ψυχαγωγίας Play Hall στο Παραλίμνιο Ψαχαγωγικό Πάρκο όπου την εορταστική περίοδο μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων με άπλετη ψυχαγωγία και εκδηλώσεις. Αργά το απόγευμα πίσω στο ξενοδοχείο. Το βράδυ Δείπνο – Ρεβεγιόν με Ζωντανή Μουσική. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ:ΚΑΛΠΑΚΙ – ΚΟΝΙΤΣΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΚΑΛΠΑΚΙ επίσκεψη. Συνεχίζουμε για ΚΟΝΙΤΣΑ που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις κορυφές της ΓΚΑΜΗΛΑΣ και του ΣΜΟΛΙΚΑ σε υψόμετρο 600 μ. στάση. Κατόπιν για την ΜΟΝΗ ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗ επίσκεψη. Επιστροφή στην πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ παραμονή, γεύμα και (προαιρετική) μετάβαση με το καραβάκι στο ΝΗΣΑΚΙ της Παμβώτιδας το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας της πόλης αφού έχει συνδεθεί με την ιστορία και το θάνατο του Αλή Πασά. Το νησάκι περιβάλλεται από οκτώ Μοναστηριακά συγκροτήματα. Εμείς θα επισκεφτούμε το πιο σημαντικό τη Μονή του Αγίου Παντελεήμονα. Στα κελιά της σώζονται οι τρύπες από τις σφαίρες που ρίχτηκαν εναντίον του Αλή Πασά και τον θανάτωσαν. Θα περπατήσουμε στα γραφικά δρομάκια με τα εξαίρετα δείγματα λαϊκής τέχνης και τα παραδοσιακά γιαννιώτικα γλυκά απ’ όπου θα μπορέσουμε να ψωνίσουμε. Αργά το απόγευμα πίσω στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση

4Η ΜΕΡΑ:ΜΕΤΣΟΒΟ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το όμορφο ΜΕΤΣΟΒΟ. Είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1150μ. στην οροσειρά της Πίνδου, με τα μοναδικής αρχιτεκτονικής κτήρια από πέτρα και ξύλο, τα γραφικά σοκάκια, το Αρχοντικό του Τοσίτσα, η πινακοθήκη του Αβέρωφ, η εκκλησία της Αγ. Παρασκευής και τα μοναδικά προϊόντα παραγωγής τους, στάση. Εν συνεχεία για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για ΔΟΜΟΚΟ – ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

23 & 30/12
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 175 €
Παιδί σε 3κίνο (5-12 ετών) ……….€
Τιμή σε μονόκλινο δωμάτιο:…………€ 

05/01/18 3 ημέρες
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 110€
Παιδί σε 3κλινο (5-12 ετών) ……….€
Τιμή σε μονόκλινο δωμάτιο:…………€ 

 

Περιλαμβάνονται:
• Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
• Διαμονή στο ξενοδοχείο PALLADION 3* σε δίκλινα δωμάτια στο κέντρο της πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
• 3 πρωινά σε μπουφέ
• Ρεβεγιόν στις  24/12 & 31/12
• Αρχηγός – Συνοδός
• Φ.Π.Α.