ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

Απόδραση στους πρόποδες του Βόρρα!

Έδεσσα – Παλαιός ‘Αγιος Αθανάσιος – Βεργίνα

3 ΗΜΕΡΕΣ

Αναχώρηση:23 Μαρτίου ’17

6 Ιανουαρίου ’17

1Η ΗΜΕΡΑ:ΑΘΗΝΑ-ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ
Αναχώρηση στις 7.45 π.μ. ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ, γεύμα προαιρετικά, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, για να καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας, στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, πολύ κοντά στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ, (Λουτρακίου), που βρίσκονται στην Επαρχία Αλμωπίας, 13χλμ. βορειοδυτικά της Αριδαίας, στο νομό Πέλλας. Απλώνονται στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν, λίγα χιλιόμετρα από τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία στους 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ:ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ-ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Το πρωί μπορούμε να κάνουμε λουτροθεραπεία, στις μικρές κλειστές πισίνες, στον καταρράκτη ή στη μεγάλη πισίνα και αμέσως μετά θα πάρουμε το πρωινό μας, ξεκινώντας έτσι ευχάριστα και συναρπαστικά την ημέρα μας. Αμέσως μετά θα απολαύσουμε τον καφέ μας στην πόλη της Έδεσσας με τους ομώνυμους καταρράκτες, ενώ λίγο αργότερα θα επισκεφθούμε το γνωστό χιονοδρομικό κέντρο του ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ, ενώ λίγο αργότερα στον παραδοσιακό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά σε μια από τις πολλές γραφικές ταβέρνες του χωριού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση και χρόνος ελεύθερος για λουτροθεραπεία και περιπάτους στα σκιερά μονοπάτια του ποταμού. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ:ΒΕΡΓΙΝΑ-ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Βεργίνας, που έγινε παγκοσμίως γνωστή το 1977, όταν η Πανεπιστημιακή ανασκαφή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με τον καθηγητή αρχαιολογίας Μανόλη Ανδρόνικο και τους συνεργάτες του, ανακάλυψε μεταξύ άλλων και ένα ταφικό μνημείο που εκτιμήθηκε ότι ανήκει στο βασιλιά Φίλιππο το Β΄, πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, στην περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ και της ΛΑΜΙΑΣ, άφιξη το βράδυ.

 

Τιμές κατ’ άτομο

Τιμή κατ΄ άτομο  σε δίκλινο:130€
Παιδικό σε 3κλινο (5-12 ετών) 130€
Μονόκλινο:160€

 

Περιλαμβάνονται:
• Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας
• Διαμονή – 2 διανυκτερεύσεις – στο ξενοδοχείο PHILOXENIA 3* στην περιοχή ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ κοντά στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ.
•Πρωινό και δείπνο καθημερινά σε πλούσιο μπουφέ
• Αρχηγός – Συνοδός
• Φ.Π.Α.