ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΠΥΛΗ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ – ΕΛΑΤΗ – ΜΕΤΕΩΡΑ

3 ΗΜΕΡΕΣ

Αναχώρηση  26 Οκτωβρίου ’18

1Η ΜΕΡΑ 
Αναχώρηση στις 9.00 π.μ., μικρή στάση στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, μέσω ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΩΝ, στάση, επίσκεψη. ‘Αφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε δύο από τις σημαντικότερεςΜονές των Μετεώρων, ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και ΒΑΡΛΑΑΜ. Ακολουθεί επίσκεψη στα ορεινά χωριά των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΠΥΛΗ, ΕΛΑΤΗ, ΠΕΡΤΟΥΛΙ, γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ το απόγευμα, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ 
Ημέρα επιστροφής με αρκετά αξιοθέατα. Πρωινή αναχώρηση για τα μαγευτικά τοπία της λίμνης Πλαστήρα. Ξεκινώντας από τη βόρεια πλευρά, θα γνωρίσουμε το ΜΟΡΦΟΒΟΥΝΙ, το ΚΡΥΟΝΕΡΙ, τα ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΕΖΟΥΛΑΣ, το ΝΕΟΧΩΡΙ, το ΜΠΕΛΟΚΟΜΙΤΗ. Μέσα από πυκνή βλάστηση και καταπράσινα λιβάδια θα φθάσουμε στο νότιο άκρο της λίμνης, για να περάσουμε το φράγμα και να βρεθούμε στο ανατολικό κομμάτι, στην ΠΛΑΖ ΛΑΜΠΕΡΟΥ όπου και θα γευματίσουμε προαιρετικά. Αμέσως μετά ξεκινάμε για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στην περιοχή της Λαμίας. ‘Αφιξη το βράδυ.

Περιλαμβάνονται:
Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο KOSTA FAMISSI 3*
Πρωινό καθημερινά
Δείπνο καθημερινά
Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο
Αρχηγός εκδρομής
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
Ότι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Τιμή κατ΄άτομο με ημιδιατροφή

Κατ΄άτομο σε δίκλινο: 135 €
Μονόκλινο: 165€
Παιδί έως 12 ετών: 120 €