ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΝΥΜΦΑΙΟ – ΦΛΩΡΙΝΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ- ΝΥΜΦΑΙΟ – ΦΛΩΡΙΝΑ- ΠΡΕΣΠΕΣ

3ΗΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 27/10

1Η ΜΕΡΑ:ΑΘΗΝΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Αναχώρηση στις 7.30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, μικρή στάση, στην περιοχής της ΛΑΜΙΑΣ. Ακολούθως μέσω Δομοκού – Καρδίτσας – Τρικάλων, φθάνουμε στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Στάση, γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για ΚΑΣΤΟΡΙΑ. ‘Αφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, δείπνο, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριμίας στην πόλη, διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ:ΝΥΜΦΑΙΟ – ΠΡΕΣΠΕΣ
Πρωινό και μία όμορφη εκδρομή, με πολλά αξιοθέατα ξεκινάει. Πρώτος σταθμός το ορεινό ΝΥΜΦΑΙΟ στην πλαγιά του όρους ΒΙΤΣΙ σε υψόμετρο 1350 μ. με τα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σπίτια, το ερειπωμένο Αρχοντικό – Μουσείο του Μακεδονικού αγώνα αλλά και το καταφύγιο της καφέ αρκούδας “ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ”. Αμέσως μετά με μικρό ενδιάμεσο σταθμό την πόλη της ΦΛΩΡΙΝΑΣ και ακολουθώντας μία καταπράσινη διαδρομή, από το ΠΙΣΟΔΕΡΙ, θα φθάσουμε στα γραφικά τοπία των ΠΡΕΣΠΩΝ. Στις όχθες της Μεγάλης Πρέσπας, στο ακριτικό χωριό ΨΑΡΑΔΕΣ, θα γευματίσουμε προαιρετικά, ενώ στη συνέχεια θα γνωρίσουμε μέσω της νέας πλωτής γέφυρας το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ. Επιστροφή στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ για περιπάτους γνωριμίας με την πόλη, με τα αμφιθεατρικά χτισμένα αρχοντικά της και τα γνωστά γουναράδικα, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ:ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΑΘΗΝΑ
Πρωινό, επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ τη ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ, καθώς επίσης και στο ΛΙΜΝΑΙΟ ΟΙΚΙΣΜΟ. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με τη διαδρομή μας να περνά για λίγο από την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ της ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, κοντά στη ΣΙΑΤΙΣΤΑ και να συνεχίζεται για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, στάση, γεύμα προαιρετικά. Στην ΑΘΗΝΑ, φθάνουμε το βράδυ, με στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ.

Τιμή κατ΄ άτομο σε δίκλινο: 155 €
Μονόκλινο:                            215 €
Παιδικό (2-12 ετών):             140 €

Περιλαμβάνονται:
• Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
• Διαμονή (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο EUROPA 4* της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
• 2 πρωινά σε μπουφέ
• 2 δείπνα
• Aρχηγός – συνοδός του γραφείου μας
• Φ.Π.Α.

ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ