ΣΟΥΛΙ – ΠΑΞΟΙ – ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΠΑΡΓΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ

ΜΑΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΟΥΛΙ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΑΚΙ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ

ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΠΑΡΓΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ

Αναχωρήσεις: 28 Απριλίου ’18

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.45 π.μ., ημίωρη στάση στην περιοχή του ΙΣΘΜΟΥ και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου και της ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ, με ενδιάμεση στάση, για τις ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ, στο όμορφο χωριό της ΓΛΥΚΗΣ. Γεύμα προαιρετικά σε γραφικό ταβερνάκι και περίπατοι στην κοίτη του ποταμού για να απολαύσουμε ένα μοναδικό θέαμα, ανάμεσα στους τεράστιους βράχους, με τους ήχους των γάργαρων νερών να αναβλύζουν από την καρδιά των Σουλιώτικων βουνών. Νωρίς το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο μας στην περιοχή ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΣΙ στην ΠΕΡΔΙΚΑ. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για το ιστορικό ΣΟΥΛΙ, μια διαδρομή με μοναδική θέα στον κάμπο της Παραμυθιάς. Εδώ θα επισκεφθούμε τον ομώνυμο οικισμό, την εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΔΟΝΑΤΟΥ, τα παραδοσιακά πηγάδια και θα αντικρύσουμε το λόφο ΚΟΥΓΚΙ, όπου γράφτηκε ο τραγικός επίλογος της ηρωικής αντίστασης των κατοίκων της περιοχής στις 13 Δεκεμβρίου 1803. Αμέσως μετά θα φθάσουμε στην ΑΜΜΟΥΔΙΑ, στις εκβολές του Αχέροντα για περιήγηση με τουριστικό πλοιάριο προαιρετικά κατά μήκος του ποταμού ΑΧΕΡΟΝΤΑ με τα σπάνια είδη πουλιών. Γεύμα προαιρετικά, επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα φθάσουμε και πάλι στην ΠΑΡΓΑ, όπου με τουριστικό πλοιάριο θα επισκεφθούμε το όμορφο νησάκι των ΠΑΞΩΝ που βρίσκεται 7 μίλια νότια της Κέρκυρας και σε απόσταση 8 μιλίων από τις Ηπειρωτικές ακτές, ενώ διοικητικά ανήκει στο Νομό Κέρκυρας. Πρωτεύουσα των Παξών είναι ο γραφικός Γάιος ο οποίος προστατεύεται φυσικά, από δύο νησάκια, την Παναγιά και τον ‘Αγιο Νικόλαο. Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στην ΠΑΡΓΑ σχετική παραμονή και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Ημέρα επιστροφής με αρκετά όμως αξιοθέατα. Θα φθάσουμε στο νησί της ΛΕΥΚΑΔΑΣ, για να γνωρίσουμε την ομώνυμη πόλη και λίγο αργότερα τον παραθαλάσσιο τουριστικό οικισμό ΝΥΔΡΙ, απέναντι από το ΣΚΟΡΠΙΟ, το γνωστό νησί του ΩΝΑΣΗ. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά και αναχώρηση μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ – ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, στάση, για ΑΝΤΙΡΡΙΟ – ΡΙΟ, όπου με μια ακόμη στάση σε καφέ της Εθνικής οδού, θα φθάσουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:     168 € Η/Β
Τιμή σε μονόκλινο δωμάτιο:                     213 € Η/Β
Παιδί έως 12 ετών με τους γονείς            145 € H/B

Περιλαμβάνονται:
Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
Διαμονή – 3 διανυκτερεύσεις – στο ξενοδοχείο «ΕLINA» στην παραλία ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΣΙ της Πέρδικας.
3 πρωινά.
3 δείπνα.
Εισιτήρια τουριστικού πλοιαρίου για την επίσκεψη στους ΠΑΞΟΥΣ.
Αρχηγός – συνοδός.
Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Ο νέος φόρος διαμονής του Ν. 4389/2016 που περιγράφεται στον πιο κάτω πίνακα ανά δωμάτιο, ο οποίος προεισπράττεται από το γραφείο μας με την εξόφληση της εκδρομής, προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις κατά την άφιξη στα ξενοδοχεία και την κατανομή των δωματίων

Τιμή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση
Ξενοδοχεία 5* 4€
Ξενοδοχεία 4* 3€
Ξενοδοχεία 3* 1.5€
Ξενοδοχεία 1-2* 0.5€