Κύθηρα – Μονεμβασιά – Ελαφόνησος

4 ΗΜΕΡΕΣ
Αναχωρήσεις: 28 Απριλίου ’18

ΣΑΒΒΑΤΟ 28/4/2018
7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Κατόπιν για ΤΡΙΠΟΛΗ – ΣΠΑΡΤΗ και επίσκεψη στη νεκρή πια καστροπολιτεία του Βυζαντίου ΜΥΣΤΡΑ. Εν συνεχεία για την τοποθεσία του ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ, παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΝΕΑΠΟΛΗ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/4/2018
Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΟΥΝΤΑ, επιβίβαση στο ferry για να μας μεταφέρει στην ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ, στάση. Επιστροφή στη ΠΟΥΝΤΑ και συνεχίζουμε για ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ όπου θα επισκεφτούμε την παλιά πόλη και θα κινηθούμε στα πέτρινα δρομάκια της. Κατόπιν για την παραλία για το γεύμα μας. Επιστρέφουμε το απόγευμα στη ΝΕΑΠΟΛΗ. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 30/4/2018
Μετά το πρωινό επιβίβαση στο πλοίο για τα ΚΥΘΗΡΑ όπου θα φτάσουμε στο λιμάνι του ΔΙΑΚΟΦΤΙ. Εν συνεχεία για τη ΧΩΡΑ (ΤΣΙΡΙΓΟ), όπου θα επισκεφτούμε το ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ και θα περπατήσουμε στα γραφικά δρομάκια της. Κατόπιν για το τουριστικό ΚΑΨΑΛΙ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή για το ΔΙΑΚΟΦΤΙ, επιβίβαση στο πλοίο για ΝΕΑΠΟΛΗ. Διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ 1/5/2018
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για ΓΥΘΕΙΟ – ΑΡΕΟΠΟΛΗ και φτάνουμε στα περίφημα ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ με τους πανύψηλους σταλαγμίτες και σταλακτίτες, από τα σπανιότερα στον κόσμο, επίσκεψη(έξοδα ατομικά). Κατόπιν για ΓΥΘΕΙΟ παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για ΣΠΑΡΤΗ – ΙΣΘΜΟ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο   165 € Η/Β
Τιμή σε μονόκλινο                  225 € Η/Β
Παιδί σε τρίκλινο 4-12 ετών   83 € H/B

Περιλαμβάνονται:
• Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
• Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο LIMIRA MARE 4* στην Νεάπολη Λακωνίας
•3 πρωινά
• Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΚΥΘΗΡΑ & ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ.
• Αρχηγός – Συνοδός
• Φ.Π.Α.