ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΠΡΕΒΕΖΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΠΑΡΓΑ – ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ – ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ
ΜΕΤΕΩΡΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
ΤΡΙΚΑΛΑ – ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ

4 ΗΜΕΡΕΣ

Αναχωρήσεις:23 Δεκεμβρίου ’18

6 Ιανουαρίου ’17

ΑΘΗΝΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ
Αναχώρηση από το κέντρο της Αθήνας και μέσω της Εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών, με ενδιάμεσες στάσεις, φτάνουμε στο πορθμείο του Ρίου, όπου διασχίζουμε μεferry boat το κανάλι. Άφιξη στο Αντίριο και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, για την ιστορική πόλη του Μεσολογγίου. Επίσκεψη, περιήγηση στον Κήπο των Ηρώων. Συνεχίζουμε την πορεία μας για την περιοχή της Αμφιλοχίας, όπου θα έχουμε το μεσημεριανό φαγητό (προαιρετικό). Αναχώρηση και μέσω της υποθαλάσσιας σήραγγας του Ακτίου, φτάνουμε νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας, στην Πρέβεζα. Τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση.

ΠΡΕΒΕΖΑ – ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ- ΠΑΡΓΑ
Μετά το πρόγευμα, στον πλούσιο μπουφέ του ξενοδοχείου μας, επιβίβαση στο πούλμαν, για να ξεκινήσουμε την όμορφη περιήγησή μας στα ωραιότερα μέρη της Ηπείρου. Πρώτη μας στάση στο χωριό Αμμουδια και στο Νεκρομαντειο. Κατόπιν αναχώρηση για τις πηγές του Αχέροντα. Εδώ σε αυτό το όμορφο περιβάλλον θα έχουμε χρόνο να πιούμε τον καφέ μας ή να κάνουμε τη βόλτα μας, δίπλα στον ποταμό. Τ ο απόγευματάκι συνεχίζουμε τη διαδρομή μας και φτάνουμε στην πανέμορφη Πάργα.Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση και ετοιμασία για το Εορταστικό δείπνο μας με ζωντανή μουσική, πολύ χορό και διασκέδαση. Διανυκτέρευση

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Χριστούγεννα!!!! Χρόνια πολλά!!! Πρόγευμα και επιβίβαση στο πούλμαν μας, για να επισκεφτούμε το μοναστήρι του Προφήτη Ηλία (10χλμ βόρεια της Πρέβεζας), στην περιοχή Φλάμπουρα . Η ιστορία του Μοναστηριού ξεκινάει από την περίοδο της Τουρκοκρατίας. ‘Εχει καταστραφεί δυο φορές και σήμερα είναι επανδρωμένο με 25 μονάχους. Μικρή παραμονή, προσκύνημα και αναχώρηση για τα γραφικότατα ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ. Επίσκεψη, στο πιο φημισμένο από αυτά, στο παραδοσιακό Τσεπέλοβο, πατρίδα της μεγάλης ηθοποιού Μαρίκας Κοτοπούλη. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση της περιοχής. Συνεχίζουμε για την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, για να απολαύουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων με άπλετη ψυχαγωγία και εκδηλώσεις Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση της πόλης. Αναχώρηση αργά το απόγευμα για το ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

ΜΕΤΕΩΡΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ-Παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό.
Μετά το πρόγευμα μας  αναχωρούμε μέσω της Εγνατίας για τα μαγευτικά Μετέωρα. Επίσκεψη για προσκύνημα. Συνεχίζουμε για την πόλη των Τρικάλων. Ώρα για διασκέδαση. Μικροί και μεγάλοι, όλοι στο Φανταστικό Μύλο των Ξωτικών!!!! Το σπίτι του Άη Βασίλη, το Παραμυθόσπιτο των Ξωτικών, η Αιώνια Πηγή Σοκολάτας και άλλα πολλά, μας περιμένουν για να μας ξεναγήσουν σε έναν κόσμο φανταστικό!!!  Αναχώρηση για την Αθήνα  με ενδιάμεσες στάσεις.  Άφιξη με τις καλύτερες εντυπώσεις από την όμορφη Χριστουγεννιάτικη εκδρομή μας!!!!

Τιμές κατ’ άτομο

Τιμή κατ΄ άτομο  σε δίκλινο:195 €
Παιδικό σε 3κλινο (5-12 ετών) 85 €
Μονόκλινο:269 €

 

Περιλαμβάνονται:
• Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας
• Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο MARGARONA  ROYAL 4* sup στην Πρέβεζα
•Πρωινό και δείπνο καθημερινά σε πλούσιο μπουφέ (περιλαμβάνονται τα εορταστικά ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική)
• Αρχηγός – Συνοδός
• Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν. 4389/2016, ποσού 3 Ευρώ ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου ο οποίος τέθηκε σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2018.