ΓΥΡΟΣ  ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

3 ΗΜΕΡΕΣ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΥΛΟ – ΜΕΘΩΝΗ – ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ – ΣΤΟΥΠΑ – ΑΡΕΟΠΟΛΗ – ΓΥΘΕΙΟ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΥΡΟΥ

Αναχωρήσεις: 24 & 31Δεκεμβρίου ’18

ΔΕΥΤΕΡΑ 24/12/2018
7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Εν συνεχεία για ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ – ΙΣΑΡΗ – ΒΑΣΤΑ και φτάνουμε στο εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ όπου από την στέγη του προβάλλουν 17 δέντρα και από τα θεμέλια του αναβρύζει νερό, επίσκεψη παραμονή, γεύμα στην περιοχή. Κατόπιν για την όμορφη πόλη της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα ελεύθερο . Το βράδυ Δείπνο – Ρεβεγιόν με Ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ 25/12/2018
Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την Μητρόπολη της Υπαπαντής και το Μοναστήρι των Καλογραιών. Συνεχίζουμε για την Δυτική πλευρά της Μεσσηνίας. Θα δούμε από απόσταση την καστρόπολη της ΚΟΡΩΝΗΣ χτισμένη σε βράχο, θα περάσουμε την καταπληκτική παραλία της ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ και θα καταλήξουμε στην ΜΕΘΩΝΗ στάση. Εν συνεχεία για την γραφική ΠΥΛΟ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για βόλτα στην πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26/12/2018
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τις Ανατολικές ακτές του Μεσσηνιακού κόλπου. Θα περάσουμε την γραφική ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ, την ΣΤΟΥΠΑ και θα καταλήξουμε στα περίφημα ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ επίσκεψη (έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία για ΑΡΕΟΠΟΛΗ – ΓΥΘΕΙΟ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΙΣΘΜΟ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:     150€ Η/Β
Τιμή σε μονόκλινο δωμάτιο:                      190€ Η/Β
Παιδί έως 12 ετών :                                                € Η/Β

Περιλαμβάνονται:
• Το εισητήριο του πούλμαν
• Διαμονή στο ξενοδοχείο PHARAE PALACE 4*σε δίκλινα δωμάτια μέσα στην πόλη της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
• 2 πρωινά σε μπουφέ
• 2 δείπνα μαζί και το Ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική για τις 24/12 και 31/12
• Αρχηγός – Συνοδός
• Φ.Π.Α.
• Φόρος διαμονής