ΛΑΚΩΝΙΚΗ &  ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ

ΜΥΣΤΡΑΣ – ΣΠΑΡΤΗ – ΓΥΘΕΙΟ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΥΡΟΥ – ΛΙΜΕΝΑΣ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ
ΝΑΥΠΛΙΟ

Αναχωρήσεις: 23 & 30  Δεκεμβρίου ’18

1Η ΜΕΡΑ:
7:30 π.μ. αναχώρηση (από ΠΕΙΡΑΙΑ και ΟΜΟΝΟΙΑ). ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Εν συνεχεία για ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ – ΙΣΑΡΗ – ΒΑΣΤΑ και φτάνουμε στο εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ όπου από την στέγη του προβάλλουν 17 δέντρα και από τα θεμέλια του αναβρύζει νερό, επίσκεψη παραμονή, γεύμα στην περιοχή. Κατόπιν για την όμορφη πόλη της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Θα επισκεφτούμε την Μητρόπολη της Υπαπαντής και το Μοναστήρι των Καλογραιών. Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο, τακτοποίηση. Το απόγευμα ελεύθερο . Το βράδυ Δείπνο – Ρεβεγιόν με Ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ:
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τις ανατολικές ακτές του Μεσσηνιακού κόλπου. Θα περάσουμε την γραφική ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ, την ΣΤΟΥΠΑ και θα καταλήξουμε στα περίφημα ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ επίσκεψη (έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία για την ιστορική ΑΡΕΟΠΟΛΗ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή στην ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ στάση. Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο για ξεκούραση. Δείπνο . Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ:
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Δυτική πλευρά της Μεσσηνίας. Θα δούμε από απόσταση την καστρόπολη της ΚΟΡΩΝΗΣ χτισμένη σε βράχο, θα περάσουμε την καταπληκτική παραλία της ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ και θα καταλήξουμε στο ενετικό παραθαλάσσιο Βενετσιάνικο κάστρο της ΜΕΘΩΝΗΣ, επίσκεψη. Συνεχίζουμε για το κάστρο της ΠΥΛΟΥ με την εκπληκτική θέα στο νησάκι της Σφακτηρίας και την Σπηλιά του Νέστορα, επίσκεψη στο Μουσείο ενάλιων αρχαιοτήτων, στάση. Μετάβαση στο γραφικό λιμανάκι της ΠΥΛΟΥ, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ:
Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΤΡΙΠΟΛΗ στάση. Εν συνεχεία για ΛΕΒΙΔΙ και φτάνουμε στην ορεινή ΒΥΤΙΝΑ παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για ΙΣΘΜΟ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:     195€ Η/Β
Τιμή σε μονόκλινο δωμάτιο:             255€ Η/Β
Παιδί έως 12 ετών :                     175€ Η/Β

Περιλαμβάνονται:
• Το εισητήριο του πούλμαν
• Διαμονή στο ξενοδοχείο PHARAE PALACE 4*σε δίκλινα δωμάτια μέσα στην πόλη της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
• 3 πρωινά σε μπουφέ
• 3 δείπνα μαζί και το Ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική για τις 24/12 και 31/12
• Αρχηγός – Συνοδός
• Φ.Π.Α.
• Φόρος διαμονής