Μπάνσκο… το Chamonix των Βαλκανίων

Λευκές απολαύσεις  στις Βαλκανικές  Άλπεις

Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά – Θεοφάνια

4,5 Ημέρες
Αναχωρήσεις:  22, 23 Δεκεμβρίου ’17
04 Ιανουαρίου ’18

1Η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΣΟΦΙΑ – ΜΠΑΝΣΚΟ
06:30 Αναχώρηση από Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για το συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα. Μετά από το σύντομο συνοριακό έλεγχο(απαραίτητο διαβατήριο ή νέου τύπου ταυτότητα) συνεχίζουμε για το Μπάνσκο. Το Μπάνσκο, κατά τη χειμερινή περίοδο, θεωρείται ένα από τα καλύτερα χιονοδρομικά θέρετρα των Βαλκανίων και τους υπόλοιπους μήνες, ένας από τους καλύτερους φυσιολατρικούς προορισμούς. Βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Πίριν, το οποίο περιλαμβάνεται στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας φυσικής κληρονομιάς της UNESCO.Άφιξη και τακτοποίηση στο πλήρως ανακαινισμένο υπερπολυτελές ξενοδοχείο PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT & SPA 5*.Το βράδυ δείπνο μπουφέ στο κεντρικό εστιατόριο. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ:ΡΙΛΑ – ΣΑΝΤΑΣΚΙ 
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τη σημερινή μας μικρή απόδραση μέχρι το μοναστήρι της Ρίλα που θεωρείται το θρησκευτικό κέντρο της χώρας.  Θα θαυμάσουμε ανεκτίμητα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία όπως το Μεσαιωνικό Πύργο του Χρέλιο και τα ξυλόγλυπτα αριστουργήματα, το παρεκκλήσι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος κ.α.  Συνεχίζουμε για την λουτρόπολη του Σαντάνσκι, γνωστή για το όμορφο τοπίο αλλά και τις συμφέρουσες αγορές στον πεζόδρομο.  Χαλάρωση στις ανέσεις του ξενοδοχείου και το βράδυ δείπνο-ρεβεγιόν με πρόγραμμα, μουσική – διασκέδαση έως αργά!!

3Η ΜΕΡΑ:ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ & SPA
Xρόνια πολλά!!!! Πρόγευμα μπουφέ και η μέρα ελεύθερη στη διάθεσή σας για να απολαύσετε τις πληθωρικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, το μοντέρνο κέντρο spa αλλά και παιχνίδια στα χιόνια.  Τα lift του χιονοδρομικού είναι “δυο βήματα” απο το ξενοδοχείο μας (υπάρχει και δωρεάν  μεταφορά σε τακτικά δρομολόγια) με πλήθος επιλογών στα χειμερινά σπόρ.   Το πεζοδρομημένο κέντρο του παραδοσιακού χωριού, τα μαγαζιά και ταβερνάκια επίσης σε απόσταση περιπάτου.  Ακόμα απολαύστε δωρεάν τις εγκαταστάσεις στου SPA, όπως εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, γυμναστήριο.  Το βράδυ δείπνο μπουφέ…. Για την γιορτινή σας διασκέδαση υπάρχουν αρκετές επιλογές από night clubs μέχρι και Casino.

4Η ΜΕΡΑ:ΣΟΦΙΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗ
Πρόγευμα μπουφέ και ολοήμερη εκδρομή στην πρωτεύουσα Σόφια (140 χλμ).  Γνωριμία-ξενάγηση  με τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης.  Μεταξύ άλλων θα δούμε τη βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, το ναό του Αγίου Νικολάου, το Κοινοβούλιο, τον Καθεδρικό ναό του Alexander Nevski κα.  Χρόνος ελεύθερος για ψώνια στο κέντρο της πόλης και επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο.  Δείπνο, διανυκτέρευση.

5Η ΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΣΚΟ – ΑΘΗΝΑ
Πρόγευμα και αναχώρηση.  Διέλευση των συνόρων και επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Σημείωση:Η τετραήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνει την 3η ημέρα.   Δεν περιλαμβάνονται εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων.

Αναχωρήσεις 22-27/12/17  5 ημέρες:
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο    492€
Τιμή σε μονόκλινο                   640€
3ο άτομο έως 5  ετών             150€
3ο άτομο 6 έως 11 ετών         325€
3ο άτομο                                  415€

Αναχωρήσεις 23-26/12/17  4 ημέρες:
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο    410€
Τιμή σε μονόκλινο                   535€
3ο άτομο έως 5  ετών             140€
3ο άτομο 6 έως 11 ετών         265€
3ο άτομο                                  350€

Αναχωρήσεις 04-07/01/18  4 ημέρες:
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο    359€
Τιμή σε μονόκλινο                   475€
3ο άτομο έως 5  ετών             110€
3ο άτομο 6 έως 11 ετών         235€
3ο άτομο                                  255€

 

Περιλαμβάνονται:
• Τρείς ή τέσσερις διανυκτερεύσεις  στο πλήρως ανακαινισμένο (2016) PREMIER LUXURY MOUNTAIN HOTEL & SPA 5* Deluxe στο Μπάσκο
• Μπουφέ πρωινό και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
• Ρεβεγιόν με γλέντι 24/12 στη θέση του δείπνου της ημέρας
• Δωρεάν χρήση των εγκαταστάσεων Spa, εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, σάνουνα, γυμναστήριο.
• Ασφάλεια Αστικής ευθύνης
• Συνοδός του γραφείου
• Φ.Π.Α