ΣΚΥΡΟΣ

ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ(Κ)

ΤΗΣ ΣΚΥΡΙΑΝΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ

ΣΤΟ ‘’ SKYROS PALACE ‘’ 4****

3 ΗΜΕΡΕΣ

Αναχώρηση 09 Μαρτίου ’19

1Η ΜΕΡΑ:ΑΘΗΝΑ-ΣΚΥΡΟΣ  
6:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 6:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΕΡΕΤΡΙΑ στάση. Εν συνεχεία για ΚΥΜΗ επιβίβαση στο καράβι και μετάβαση στα ΛΙΝΑΡΙΑ το γραφικό λιμάνι της ΣΚΥΡΟΥ, άφιξη και συνεχίζουμε για τον οικισμό ΜΑΓΑΖΙΑ που βρίσκεται κάτω από την ΧΩΡΑ με την αμμουδερή παραλία της, παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για το ξενοδοχείο, τακτοποίηση. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε την παλιά χώρα της ΣΚΥΡΟΥ που είναι χτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές ενός λόφου, στην σκιά ενός μεσαιωνικού κάστρου, με τα παραδοσιακά καλντερίμια και την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ: ΣΚΥΡΟΣ 
Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς. Κατόπιν θα παρακολουθήσουμε τις Αποκριάτικες Εκδηλώσεις με πρωταγωνιστή τον ‘’ Γέρο ‘’ ντυμένος με τσοπάνικο πανωβράκι, τροχαδοκάλτσες, παραδοσιακά υποδήματα κατασκευασμένα από δέρμα , κάπα με κουκούλα, μάσκα από προβιά, ζωσμένος με κουδούνια προβάτων και να κρατάει τσοπάνικο ραβδί. Διασχίζει τα στενά δρομάκια της Χώρας με ρυθμικούς βηματισμούς προκαλώντας μια ηχηρή παρουσία λόγω των κουδουνιών.(Παρέα έχει την Κορέλα , άντρας ντυμένος με γυναικεία ρούχα να χορεύει γύρω του κουνώντας το μαντήλι). Παραμονή, γεύμα(ελεύθερο). Εν συνεχεία θα γνωρίσουμε το βόρειο μέρος του νησιού που είναι κατάφυτο από πυκνά πευκοδάση που πολλές φορές φτάνουν μέχρι την θάλασσα, παραδοσιακά άσπρα σπιτάκια και πανέμορφες παραλίες με γαλήνια ατμόσφαιρα και πεντακάθαρα νερά. Εκεί θα συναντήσουμε την ΑΤΣΙΤΣΑ γραφικό χωριό χτισμένο μέσα στο πράσινο με πολλούς γραφικούς κολπίσκους, στάση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ θα έχουμε το Εορταστικό Αποκριάτικο Δείπνο με dj για χορό και γλέντι. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ:ΣΚΥΡΟΣ-ΑΘΗΝΑ  
Μετά το πρωινό θα μεταβούμε στην Χώρα για να παρακολουθήσουμε διάφορα χορευτικά Αποκριάτικα δρώμενα στην κεντρική πλατεία. Εν συνεχεία για το λιμάνι ΛΙΝΑΡΙΑ γεύμα και επιβίβαση στο καράβι για ΚΥΜΗ. Άφιξη και αναχώρηση για ΕΡΕΤΡΙΑ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο   165 € Η/Β
Τιμή σε μονόκλινο                    205€ Η/Β
Παιδί σε τρίκλινο 4-12 ετών  85€ H/B

Περιλαμβάνονται:
• Το εισιτήριο του πούλμαν
• Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ‘’ SKYROS ’’ 4**** σε δίκλινα δωμάτια στην παραλία ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ της ΣΚΥΡΟΥ
• 2 πρωινά  & 2 δείπνα
• Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΚΥΜΗ – ΣΚΥΡΟ και αντίστροφα.
• Αρχηγός – Συνοδός
• Φ.Π.Α.
•Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο
•Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator)