ΣΚΥΡΟΣ

4 ΗΜΕΡΕΣ
Αναχωρήσεις: 28 Απριλίου ’18

ΣΑΒΒΑΤΟ 28/4/2018
10:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 10:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΧΑΛΚΙΔΑ στάση. Κατόπιν για ΕΡΕΤΡΙΑ παραμονή, γεύμα Εν συνεχεία για ΚΥΜΗ, επιβίβαση στο καράβι για την μετάβαση μας στα ΛΙΝΑΡΙΑ το γραφικό λιμάνι της ΣΚΥΡΟΥ, άφιξη και συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο, τακτοποίηση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/4/2018
Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε την παλιά Χώρα της ΣΚΥΡΟΥ που είναι χτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές ενός λόφου, στην σκιά ενός μεσαιωνικού κάστρου, με τα παραδοσιακά καλντερίμια και την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα. Κατόπιν για την παραλία ΜΑΓΑΖΙΑ, παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για το ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε την γραφική ΧΩΡΑ για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 30/4/2018
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για να γνωρίσουμε το βόρειο μέρος του νησιού που είναι κατάφυτο από πυκνά πευκοδάση που πολλές φορές φτάνουν μέχρι την θάλασσα, παραδοσιακά άσπρα σπιτάκια και πανέμορφες παραλίες με γαλήνια ατμόσφαιρα και πεντακάθαρα νερά. Εκεί θα συναντήσουμε την ΑΤΣΙΤΣΑ γραφικό χωριό χτισμένο μέσα στο πράσινο στάση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το γεύμα μας, ξεκούραση. Το απόγευμα ελεύθερο. (Το βράδυ προαιρετική βόλτα στην ΧΩΡΑ). Διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ 1/5/2018
Μετά το πρωινό θα μεταβούμε στην Χώρα για μια τελευταία βόλτα , ψωνίζοντας και τα απαραίτητα αναμνηστικά του νησιού. Κατόπιν για την ΚΑΛΑΜΙΤΣΑ της ΣΚΥΡΟΥ όπου θα επισκεφτούμε το κτήμα ΜΟΥΡΙΕΣ, ένας χώρος ελεγχόμενης αναπαραγωγής και διάσωσης του Σκυριανού Αλόγου. Εν συνεχεία για το λιμάνι ΛΙΝΑΡΙΑ γεύμα και επιβίβαση στο φεριμπότ για ΚΥΜΗ. Άφιξη και αναχώρηση για ΕΡΕΤΡΙΑ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο   175€ Η/Β
Τιμή σε μονόκλινο                 235 € Η/Β
Παιδί σε τρίκλινο 4-12 ετών  88 € H/B

Περιλαμβάνονται:
• Το εισιτήριο του πούλμαν
• Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο SKYROS PALACE 4*.
•3 πρωινά  σε μπουφέ
•2 δείπνα και  1 γεύμα σε μπουφέ
• Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΚΥΜΗ – ΣΚΥΡΟ και αντίστροφα.
• Αρχηγός – Συνοδός
• Φ.Π.Α.
• Φόρος διαμονής