3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ

1Η ΜΕΡΑ:
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση για το λιμάνι της Ραφήνας. Επιβίβαση και άφιξη στη νύφη των Κυκλάδων. Ξεκινάμε τον γύρο του νησιού με πρώτη στάση το μοναστήρι της Αγ. Πελαγίας . Στη συνέχεια επίσκεψη στον Πάνορμο , γεύμα στο χωριό Βώλαξ. Τέλος θα καταλήξουμε στον Πύργο το μεγαλύτερο χωριό της Τήνου, όπου θα επισκεφτούμε το εργαστήρι του γλύπτη Χαλεπά και το μουσείο Μαρμαροτεχνίας .Χρόνος ελεύθερος και στη συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για τακτοποίηση και ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ:
Πρωινό και αναχώρηση για τη Δήλο με πλοιάριο. Σήμερα το νησί είναι ακατοίκητο, αλλά και ένας απέραντος αρχαιολογικός χώρος. Θα ξεναγηθούμε στην Αγορά των Ερμαϊστών, το Ναό των Δηλίων, τη Μινώα Κρήνη, το Άνδηρο των Λεόντων, το Ίδρυμα των Βυρητίων, το Στοιβάδειον, το Θέατρο, τον Ναό της Ίσιδος, την οικία του Διονύσου και το Ναό της Ήρας. Θα επισκεφθούμε και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Το μεσημέρι απόπλους για Μύκονο, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να περπατήσετε στο γραφικό λιμάνι, στα σοκάκια και στη φημισμένη αγορά της Χώρας. Το απόγευμα επιστροφή στην Τήνο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ:
Πρωινό και προσκύνημα στον Ιερό Ναό της Μεγαλόχαρης. Έπειτα περιήγηση στο Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας. Θα δούμε το ναό της Εύρεσης, το μαυσωλείο της Έλλης, το μουσείο Βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων, την έκθεση Τηνίων καλλιτεχνών, την Πινακοθήκη και το αρχαιολογικό μουσείο. Ελεύθερος χρόνος για ψώνια. Αναχώρηση για το λιμάνι όπου επιβιβαστούμε στο πλοίο με προορισμό την Ραφήνα.