ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΕΔΕΣΣΑ – ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΒΕΡΓΙΝΑ

3, 4 ΗΜΕΡΕΣ

Αναχωρήσεις: 23, 30Δεκεμβρίου ’17

05 Ιανουαρίου 2018

1Η ΗΜΕΡΑ:ΑΘΗΝΑ-ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ
Αναχώρηση στις 7.00 π.μ. και με μικρή στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, συνεχίζουμε μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ για  το ΛΙΤΟΧΩΡΟ όπου θα έχουμε γεύμα προαιρετικά σε ταβέρνα. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για να καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας, στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, πολύ κοντά στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ (Λουτρακίου), που βρίσκονται στην Επαρχία Αλμωπίας, 13 χλμ. βορειοδυτικά της Αριδαίας, στο νομό Πέλλας. Απλώνονται στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν, λίγα χιλιόμετρα από τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία στους 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνά, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ:ΕΔΕΣΣΑ-ΝΑΟΥΣΑ
Το πρωί μπορούμε να κάνουμε λουτροθεραπεία, στις μικρές κλειστές πισίνες, στον καταρράκτη ή στη μεγάλη πισίνα και αμέσως μετά να πάρουμε το πρωινό μας, ξεκινώντας έτσι ευχάριστα και συναρπαστικά την ημέρα μας. Αμέσως μετά θα απολαύσουμε τον καφέ μας στην πόλη της Έδεσσας με τους ομώνυμους καταρράκτες, ενώ λίγο αργότερα θα περπατήσουμε στο υπέροχο πάρκο του Αγίου Νικολάου, πανελλήνιο τουριστικό κέντρο αναψυχής μόλις 3 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Νάουσας. Ένας επίγειος παράδεισος στην καρδιά της Ημαθίας. Εξήντα στρέμματα πανέμορφης γης παίρνουν ζωή από τις πηγές του ιστορικού και πολλαπλά πολύτιμου, ποταμού της Αράπιτσας. Μοναδικό στην Ελλάδα το υπεραιωνόβιο άλσος πλατάνων εντυπωσιάζει τον επισκέπτη σε κάθε εποχή για τη μεγαλοπρέπεια και τον όγκο του. Γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ:ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το γνωστό χιονοδρομικό κέντρο του ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ, για να απολαύσουμε τον καφέ μας με φόντο τα χιονισμένα τοπία, ενώ λίγο αργότερα στον παραδοσιακό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά σε μία από τις πολλές γραφικές ταβέρνες του χωριού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση και χρόνος ελεύθερος για λουτροθεραπεία και περιπάτους στα σκιερά μονοπάτια του ποταμού. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ:ΒΕΡΓΙΝΑ-ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Βεργίνας. Γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για Αθήνα με ενδιάμεση στάση στη περιοχή της Λαμίας για καφέ, άφιξη το βράδυ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο 3ήμερο πρόγραμμα παραλείπονται οι επισκέψεις και οι παροχές της 2ης ημέρας.

Τιμές κατ’ άτομο

23/12 & 30/12 4 ημέρες
Τιμή κατ΄ άτομο  σε δίκλινο:185 €
Παιδικό σε 3κλινο (5-12 ετών) 165€
Μονόκλινο:245€

05/01/17 3 ημέρες
Τιμή κατ΄ άτομο σε δίκλινο:135€
Παιδικό σε 3κλινο (5-12 ετών) 120€
Μονόκλινο:175€

Περιλαμβάνονται:
• Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας
• Διαμονή – 3 διανυκτερεύσεις – στο ξενοδοχείο PHILOXENIA 3* στην περιοχή ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ κοντά στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ.
•Πρωινό και δείπνο καθημερινά σε πλούσιο μπουφέ (Εορταστικά τα δείπνα στις  31/12. )
• Αρχηγός – Συνοδός
• Φ.Π.Α.