ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 4 ΗΜΕΡΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΙΛΚΙΣ – ΔΟΪΡΑΝΗ – ΚΕΡΚΙΝΗ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ

Αναχωρήσεις: 23 Δεκεμβρίου ’18

1Η ΜΕΡΑ:ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Αναχώρηση στις 8.30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, στάση στην περιοχή της Λαμίας για καφέ και του Λιτοχώρου για προαιρετικό γεύμα. Το απόγευμα καταλήγουμε στη Θεσσαλονίκη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο GRAND PALACE 5*, ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ:ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ
Πρωινό και περιήγηση – γνωριμία με την πόλη και τα αξιοθέατα, (ΚΑΜΑΡΑ – ΡΟΤΟΝΤΑ – ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ). Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην εορταστική ατμόσφαιρα της πόλης, γεύμα προαιρετικά. Εορταστικό δείπνο και διασκέδαση το βράδυ, διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ:ΛΙΜΝΗ ΔΟΪΡΑΝΗΣ -ΚΕΡΚΙΝΗ
Μετά το πρωινό μια συναρπαστική μέρα ξεκινά με πολλές εναλλαγές τοπίων και σημαντικά αξιοθέατα. Με κατεύθυνση τη λίμνη της ΔΟΪΡΑΝΗΣ και τον ομώνυμο οικισμό, συναντάμε και επισκεπτόμαστε για λίγο το ΚΙΛΚΙΣ. Η όμορφη διαδρομή μας συνεχίζεται ανατολικά και βόρεια της ΔΟΪΡΑΝΗΣ και μας οδηγεί στην κωμόπολη της ΚΕΡΚΙΝΗΣ αλλά και την ομώνυμη λίμνη, θαύμα της ελληνικής φύσης με μοναδική χλωρίδα και πανίδα, έναν μοναδικό υγροβιότοπο στο βόρειο τμήμα της κοιλάδας του Στρυμόνα που προστατεύεται και από τη Σύμβαση Ραμσάρ. Γεύμα προαιρετικά και ακολουθεί επίσκεψη στην πόλη των ΣΕΡΡΩΝ, επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, για δείπνο και διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ:ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και επίσκεψη στην ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ, στη μαγευτική καταπράσινη περιοχή του Βέρμιου. Το μοναστήρι ιδρύθηκε από τους Ποντίους από όπου και έφεραν την ιστορική εικόνα της Παναγίας. Η διαδρομή για Αθήνα συνεχίζεται με στάσεις στην περιοχή της Λάρισας και της Λαμίας, άφιξη το βράδυ.

 

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 255€
3ο άτομο παιδί έως 12 ετών σε 3κλινο 130€
Τιμή σε μονόκλινο δωμάτιο:385€ 

 

Περιλαμβάνονται:
• Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
• 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GRAND PALACE  5* στην Θεσσαλονίκη
• Πρωινό καθημερινά
• 3 Δείπνα, εορταστικό  Ρεβεγιόν στις 24/12
• Αρχηγός – Συνοδός
• Φόρος διαμονής