ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ

Πόρος – Γαλατάς

Αναχώρηση Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018.

Αναχώρηση στις 8.00 π.μ. για ΙΣΘΜΟ στάση, ΛΟΥΤΡΑ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ, άφιξη στο ΓΑΛΑΤΑ. Απέναντί μας ο ΠΟΡΟΣ χτισμένος αμφιθεατρικά από τις ακτές της Τροιζηνίας και τον όμορφο ΓΑΛΑΤΑ. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις στην Παλαιά Επίδαυρο και τον Ισθμό της Κορίνθου.

Τιμή κατ’ άτομο: 15 €

 

Τρίπολη – Ιερά Μονή Μαλεβής – ‘Αγιος Πέτρος

Αναχώρηση Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2017.

Αναχώρηση στις 8.00 π.μ. για Αρτεμίσιο, στάση και συνεχίζουμε για την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΛΕΒΗ, στις πλαγιές του Πάρνωνα σε υψόμετρο 920 μ. και ένα από τα πιο σημαντικά μοναστήρια της Κυνουρίας. Επίσκεψη – προσκύνημα. Λίγο αργότερα στο κοντινό χωριό ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ θα γευματίσουμε προαιρετικά. Αναχώρηση για Αθήνα με στάση στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, την Τρίπολη και τον Ισθμό της Κορίνθου.

Τιμή κατ’ άτομο: 16 €

 

Πατρινό καρναβάλι

Αναχώρηση Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018.

Αναχώρηση στις 7.30 π.μ. για ΙΣΘΜΟ, στάση και συνεχίζουμε για ΠΑΤΡΑ. ‘Aφιξη, επίσκεψη της γνωστής ποτοποιίας ΑΧΑΪΑ ΚΛΑΟΥΣ και μεταφορά στην πόλη για παρακολούθηση των εκδηλώσεων του καρναβαλιού και της μεγάλης παρέλασης.Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεση στάση για καφέ, άφιξη το βράδυ.

Τιμή κατ’ άτομο: 16 €

 

Καρναβάλι στο Ναύπλιο
Αναχώρηση Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018.

Αναχώρηση στις 8.00 π.μ. για ΙΣΘΜΟ, στάση και συνεχίζουμε για τον αρχαιολογικό χώρο των ΜΥΚΗΝΩΝ, επίσκεψη και αμέσως μετά για το ΠΑΛΑΜΗΔΙ, με τη μοναδική θέα στον Αργολικό κόλπο και το ΜΠΟΥΡΤΖΙ. Λίγο αργότερα καταλήγουμε στην αποκριάτικη ατμόσφαιρα του ΝΑΥΠΛΙΟΥ. Παραμονή – επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

Τιμή κατ’ άτομο: 15 €

 

Γαλαξείδι – Αλευρομουντζουρώματα

Αναχώρηση Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018.

Αναχώρηση στις 7.30 π.μ., ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ και συνεχίζουμε για ΙΤΕΑ, μικρή στάση και καταλήγουμε στο ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ. Παρακολούθηση ή και συμμετοχή για τους πιο τολμηρούς του πρωτότυπου εθίμου με τα Αλευρομουντζουρώματα. Νωρίς το απόγευμα ξεκινάμε για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

Τιμή κατ’ άτομο: 16 €

 

Χαλκίδα – Θήβα (Βλάχικος Γάμος)

Αναχώρηση Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018.

Αναχώρηση στις 8.00 π.μ., για ΧΑΛΚΙΔΑ. Στάση και συνεχίζουμε για ΘΗΒΑ. Παραμονή – επίσκεψη, παρακολούθηση μέρους των εκδηλώσεων του “Βλάχικου Γάμου”, που αποτελεί σατυρική παραλλαγή τέλεσης ποιμενικού γάμου και εμφανίζεται σαν αποκριάτικο έθιμο από τα μέσα του 19ου αιώνα στην πόλη της Θήβας. Νωρίς το απόγευμα ξεκινάμε για ΑΘΗΝΑ.

Τιμή κατ’ άτομο: 15 €

Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων

Αναχώρηση Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018.

Αναχώρηση στις 7.30 π.μ. στάση στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και συνεχίζουμε για επίσκεψη στο ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ. Αμέσως μετά θα φθάσουμε στο Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, για να χαρούμε τα χιονισμένο τοπίο. Λίγο αργότερα στην πόλη των Καλαβρύτων θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

Τιμή κατ’ άτομο: 15 €