ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  15/07

Νωρίς το πρωί ξεκινάμε απο την Αθήνα με προορισμό το λιμάνι της Γλύφας . Θα επιβιβαστούμε στο πλοίο Αlkionis μεταξύ 08:00 με 08:50 πμ. Στη συνέχεια οι υπεύθυνοι του καραβιού διοργανώνουν στο σαλόνι , παραδοσιακούς χορούς και το ένα happening διαδέχεται το άλλο.
Περίπου σε 2 ώρες φτάνουμε στη Σκιάθο όπου το καράβι αράζει στις Κουκουναριές, την μεγαλύτερη και ομορφότερη παραλία της Σκιάθου, όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στα καταγάλανα νερά και να δροσιστείτε με μία παγωμένη μπύρα κάτω από τα αμέτρητα πεύκα που κυριολεκτικά σταματούν εκεί που αρχίζει η αμμουδιά και η θάλασσα.
Μετά απο 2:30 ώρες περίπου θα πάμε στο λιμάνι του νησιού.
Θα έχετε στη διάθεσή σας χρόνο για να γνωρίσετε το νησί του Παπαδιαμάντη, και να απολαύσετε το γεύμα σας σε μία από τις παραδοσιακές ταβέρνες της γραφικής παραλίας με φόντο το Μπούρτζι.
Το καραβάκι αναχωρεί γύρω στις 16:45 για τη Γλύφα.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, με καινούργια happenings μπορείτε να διασκεδάσετε μέχρι τις 19:00, όπου και φτάνουμε στην όμορφη Γλύφα.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ  40€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Μεταφορά με πούλμαν
Εισητήρια Κρουαζιέρας
Φ.Π.Α
Διόδια

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 7/07/2018
Μία Ημέρα δύο Νησιά Μονοήμερη Εκδρομή Αθήνα -Αλόννησο-Σκόπελο!!

Θα ξεκινήσουμε νωρίς το πρωί απο την Αθήνα με προορισμό την ΣΚΟΠΕΛΟ και την ΑΛΟΝΝΗΣΟ. Από τις πιο αγαπημένες ημερήσιες εκδρομές μας είναι και η εκδρομή στην Σκόπελο και την Αλόννησο. Πιο συγκεκριμένα, η εκδρομή συμπεριλαμβνάνει 2μησι περίπου ώρες στην πρωτεύουσα της Αλοννήσου. Εκτός από μια όμορφη βόλτα, για φαγητό, καφέ ή ψώνια, μπορείτε να επισκεφθείτε το Λαογραφικό Μουσείου Αλοννήσου. Αν όλα αυτά δεν σας ενδιαφέρουν, μπορείτε να πάτε για μπάνιο!

Επόμενος προορισμός είναι η χώρα της Σκοπέλου όπου το καράβι θα δέσει για άλλες 2μησι περίπου ώρες. Έτσι και εδώ, εκτός από μια ρομαντική βόλτα στα πλακόστρωτα δρομάκια της Σκοπέλου μπορείτε να επισκεφθείτε το Λαογραφικό Μουσείο Σκοπέλου, να πάτε για φαγητό στην ταβέρνα του Πρόδρομου!!!

Κατά την ειστροφή, θα περάσουμε απο το διάσημο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη για φωτογραφίες στο μέρος που γυρίστηκε η ταινία Μάμμα Μία.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ 55€

Περιλαμβάνει:
Μεταφορά με πούλμαν απο Αθήνα
Εισητήρια για την κρουαζιέρα

Δεν Περιλαμβάνονται:
Είσοδο σε αρχαιολογικούς χώρους
Φαγητά

 Μονοήμερη Εκδρομή Δροσιά -Χαλκίδα Απόδραση Στήν Εύβοια

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 30/6/2018

Ξεκινάμε απο το γραφείο μας στο μετρό Ανθούπολης στις 8:00 και από Σύνταγμα 8:30 με προορισμό την πανέμορφη Δροσιά. Επίνειο της Δροσιάς είναι η Παραλία Παναγίτσας, όπου δένουν βάρκες και αλιευτικά. Η περιοχή των Αλυκών με την υπέροχη αμμουδερή παραλία και τα μπιτς-μπαρ αποτελούν μια ενδιαφέρουσα πρόταση για ευχάριστες διακοπές. Η Δροσιά έχει 4.007 κατοίκους. Στις 13:00 θα αναχωρήσουμε για την Χαλκίδα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ και φαγητό. Τέλος στις 16:00 θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για την επιστροφή μας στην Αθήνα

Τιμή κατ άτομο: 10€

Περιλαμβάνονται:

Οι μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν

Συνοδός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής

 

 Παραλία Κουρούτας Ο Παράδεισος της Πελοποννήσου 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 28/07/2018

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 07:00  με προορισμό την Παραλία Κουρούτας. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητό. Το απέραντο γαλάζιο και η χρυσή άμμος, χάρη στο ήπιο κλίμα ζωντανεύουν τη διασκέδαση από τις αρχές Μαΐου μέχρι και τον Οκτώβριο κάθε χρόνο. Στην περιοχή της Κουρούτας έχουν κατασκευαστεί πανέμορφοι χώροι αναψυχής και δρόμοι με ποδηλατοδρόμους. Αναχώρηση στις 17:00 για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Τιμή: 17€

Περιλαμβάνονται:

Οι μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν
Συνοδός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής

 

 Ναύπλιο 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 26/07/2018

ΣΥΝΤΑΓΜΑ στις 08:00 και Μετρό Ανθούπολης Αναπαύσεως 16 08:30 με ενδιάμεση στάση Ισθμό Κορίνθου μετά την στάση μας θα συνεχίσουμε για το Ναύπλιο και στην παραλία του Καραθώνα όπου θα μείνουμε 2 ώρες για μπάνιο. Μετά ελεύθερος χρόνος στο Ναύπλιο για φαγητό καφέ και βόλτα . Όσοι ταξιδεύετε για πρώτη φορά στο Ναύπλιο σίγουρα θα κρατήσετε για πάντα μια μονοήμερη εκδρομή μέσα σας την υπέροχη εικόνα του παραλιακού δρόμου με τους φοίνικες, της οδού Μπουμπουλίνας. Νεοκλασικά διώροφα, που παραπέμπουν στην αρχοντιά της πόλης, στεγάζουν στο ισόγειό τους παραδοσιακές ψαροταβέρνες, με τους γραφικούς… κράχτες, ενώ αφθονούν και τα μοντέρνα cafe bars, που συγκεντρώνουν τον νεαρόκοσμο!

Μπούρτζι: Το νησάκι με το χαρακτηριστικό φρούριο στην είσοδο του λιμανιού κατασκευάστηκε το 1473, ως τμήμα της ευρύτερης οχυρωματικής διάταξης του Ναυπλίου. Τον 19ο αιώνα χρησίμευσε ως τόπος διαμονής για τους δήμιους που πραγματοποιούσαν (με γκιλοτίνα!) τις εκτελέσεις των θανατοποινιτών των φυλακών του Παλαμηδίου. Υπήρξε για λίγο ξενοδοχείο (τη δεκαετία ’60-’70), ενώ σήμερα αποτελεί αξιοθέατο και μπορεί να το επισκεφθεί κανείς, ιδίως το καλοκαίρι, καθημερινά, με καραβάκι από την απέναντι προκυμαία. Αναχώρηση στις 17:00 για Αθήνα .

Τιμή 13€

Περιλαμβάνονται:

Οι μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν
Συνοδός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής