Project Description

ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ

ΧΑΛΚΙΔΑ – ΕΡΕΤΡΙΑ –  ΚΑΡΥΣΤΟΣ – ΑΥΛΩΝΑΡΙ – ΚΥΜΗ

Αναχωρήσεις

17/9  &  25/9

Αναχώρηση νωρίς το πρωί για Χαλκίδα με ενδιάμεση στάση. Άφιξη στη Χαλκίδα μέσω της Νέας Γέφυρας. Περιήγηση στην πόλη, όπου μπορούμε να δούμε την Παλαιά γέφυρα, το Τούρκικο Τζαμί, επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο, και τον Πύργο Καράμπαμπα. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και βόλτα στην παραλία της Χαλκίδας. Στη συνέχεια, αναχώρηση για την Ερέτρια, ένα παραλιακό χωριό με πολλές ταβέρνες και πάνω στη θάλασσα, όπου θα κάνουμε στάση για μία μικρή περιήγηση. Μπορείτε να επισκεφθείτε το Μουσείο Ερέτριας, που αποτελεί ένα από τα σημαντικά αρχαιολογικά μουσεία του ελληνικού χώρου, στο οποίο παρουσιάζονται ευρήματα από διάφορες εποχές μέσω μιας υπέροχης. Χρόνος για φαγητό και νωρίς το απόγευμα μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο GRAND BLEU RESORT 4*. Ξεκούραση . Δείπνο και διανυκτέρευση.
Μετά το πρωινό, αναχωρούμε για επίσκεψη στη σύγχρονη κωμόπολη της Καρύστου, όπου πλαισιώνεται από θαυμάσιες παραλίες. Εντυπωσιακό είναι το σημείο όπου βρίσκεται κτισμένος ο ενετικός Πύργος Μπούρτζι. Από εδώ εύκολα θα ανηφορίσετε στο Μεσόγειο χωριό Μύλοι και θα επισκεφτείτε το περίφημο Καστέλο Ρόσσο(Κόκκινο κάστρο). Ψηλότερα στο βουνό βρίσκονται οι «Κύλινδροι», εντυπωσιακές μαρμάρινες κολώνες από αρχαία λατομεία. Έπειτα από την περιήγησή μας, θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και να γευματίσουμε σε ένα από τα παραθαλάσσια ταβερνάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Ερέτρια το απόγευμα . Ξεκούραση . Δείπνο και διανυκτέρευση.
Μετά το πρωινό, αναχωρούμε για το Αυλωνάρι, όπου θα επισκεφθούμε τον εξαιρετικό ενετικό πύργο του χωριού, ο οποίος συντηρήθηκε και αναπαλαιώθηκε το 1953. Είναι ίσως ο πιο ωραίος και καλοδιατηρημένος φράγκικος πύργος της Εύβοιας. Τoν πύργο χρησιμοποιούσαν οι Ενετοί ως κέντρο ενός συστήματος οπτικού τηλεγράφου και είχε ανταπόκριση με άλλους παρόμοιους πύργους που έχουν διασωθεί σε μέτρια η κακή κατάσταση. Επόμενος σταθμός μας η Κύμη, πόλη με ιστορικό παρελθόν και με ναυτική παράδοση. Χτισμένη 200 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας σε ένα καταπράσινο λόφο, η Κύμη γοητεύει με τα αρχοντικά της που τα περισσότερα είναι νεοκλασικά καπετανόσπιτα. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και προαιρετικό γεύμα σε ταβέρνες στην παραλία. Αργά το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την επιστροφή μας στην Αθήνα.

HAPPY DAYS TRAVEL

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος


  Συναινώ στην συλλογή των στοιχείων μου από την εταιρεία HAPPY DAYS TRAVEL, ώστε να είναι δυνατή η προσθήκη του e-mail μου στην λίστα παραληπτών με τις εκάστοτε προσφορές (newsletters).

  ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

  Σε δίκλινο δωμάτιο145 €
  Παιδί έως 6 ετώνΔΩΡΕΑΝ (εφόσον συνοδεύεται από 2 ενήλικες)
  Παιδί 6-12 ετών70€ (εφόσον συνοδεύεται από 2 ενήλικες)
  3ο άτομο ενήλικας115€
  Μονόκλινο δωμάτιο190

  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελή πούλμαν όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GRAND BLEU RESORT 4*
  • Πρωινό και δείπνο καθημερινά σε μπουφέ(περιλαμβάνεται κρασί στα δείπνα)
  • Έμπειρος αρχηγός συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.