ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ

ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναχώρηση:
02/06

Αναχώρηση:
02/06

Επισκόπηση

Η αρχόντισσα του Ιονίου… Κέρκυρα

4 ήμερη αεροπορική εκδρομή

Επισκόπηση

Η αρχόντισσα του Ιονίου… Κέρκυρα

4 ήμερη αεροπορική εκδρομή

1η μέρα: Αθήνα - Κέρκυρα – Κανόνι - Ανάκτορα Mon Repos – Μουσείο Ασιατικής Τέχνης
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την αρχοντική Κέρκυρα. Πρώτη μας επίσκεψη το Κανόνι, με θέα την Μονή Βλαχέρνας και το Ποντικονήσι. Ακολουθεί επίσκεψη στο Mon Repos (έξοδα ατομικά) με τους ολάνθιστους κήπους και το επιβλητικό κτίριο του 19ου αιώνα (1831), κατοικίας της Πριγκίπισσας Σίσσυ. Στα περίπου 258 στρέμματα που περιβάλλουν τα ανάκτορα υπολογίζεται ότι υπάρχουν περισσότερα από 2000 είδη φυτών και δέντρων, ενώ δίπλα δεσπόζει ο αρχαιότερος Ναός της Κέρκυρας, εξ ού και Παλαιόπολη. Επόμενη μας στάση το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης (έξοδα ατομικά) και το μεσημεράκι ελεύθερος χρόνος να απολαύσουμε το γεύμα μας (έξοδα ατομικά). Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας Ariti Grand Hotel Corfu 4* για ξεκούραση. Το απόγευμα (για όσους το επιθυμούν) ελεύθερος χρόνος στην πόλη της Κέρκυρας για βόλτα και καφέ και το βράδυ δείπνο μπουφέ στο ξενοδοχείο.
1η μέρα: Αθήνα - Κέρκυρα – Κανόνι - Ανάκτορα Mon Repos – Μουσείο Ασιατικής Τέχνης
2η μέρα: Μουσείο Καποδίστρια - Παλαιοκαστρίτσα – Κασσιόπη
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε την εκδρομή μας για το βόρειο τμήμα του νησιού. Πρώτη μας στάση η πρώην οικία και νυν Μουσείο του Ιωάννη Καποδίστρια, του Α΄ Κυβερνήτη της Ελλάδας. Συνεχίζουμε για τη γραφική Παλαιοκαστρίτσα, έναν επίγειο παράδεισο με έξι γραφικούς όρμους. Ψηλά στο βράχο, προβάλλει η Μονή της Ζωοδόχου Πηγής. Ακολουθώντας μια εκπληκτική διαδρομή μέσα στην ανοιξιάτικη φύση φτάνουμε στην Κασσιόπη με τα πολλά ταβερνάκια και τις παραδοσιακές λιχουδιές. Χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά) και επιστροφή μέσω πανέμορφης παραθαλάσσιας διαδρομής. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και το βράδυ δείπνο μπουφέ.
2η μέρα: Μουσείο Καποδίστρια - Παλαιοκαστρίτσα – Κασσιόπη
3η μέρα: Ναός Άγιου Σπυρίδωνα – Casa Parlante -– Πόλη Κέρκυρας
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και η μέρα μας ξεκινάει με επίσκεψη στο Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, πολιούχου του νησιού. Συνεχίζουμε για το Casa Parlante (έξοδα ατομικά), ένα ‘ζωντανό’ μουσείο που μας ταξιδεύει στην εποχή της αριστοκρατικής Κέρκυρας, την εποχή της Αγγλοκρατίας τον 19ο αιώνα. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα (έξοδα ατομικά) και το απογευματάκι ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ στην πόλη της Κέρκυρας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ δείπνο.
3η μέρα: Ναός Άγιου Σπυρίδωνα – Casa Parlante -– Πόλη Κέρκυρας
4η μέρα: Μπενίτσες – Πόλη Κέρκυρας – Αθήνα
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και χρόνος να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου. Ακολουθεί επίσκεψη στις Μπενίτσες, ένα παραθαλάσσιο χωριό στο νότιο τμήμα της Κέρκυρας. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό στα παραδοσιακά ταβερνάκια (έξοδα ατομικά) και επιστροφή στην πόλη της Κέρκυρας, όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ και τα τελευταία ψώνια σουβενίρ. Το βραδάκι, μετάβαση στο αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής για την Αθήνα.
4η μέρα: Μπενίτσες – Πόλη Κέρκυρας – Αθήνα

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Κέρκυρα-Αθήνα µε Sky Express µε δικαίωμα ανά επιβάτη μίας (1) αποσκευής μέχρι 20 κιλά και μίας (1) χειραποσκευής μέχρι 8 κιλά
  • Μεταφορές – εκδρομές ως ανωτέρω πρόγραμμα µε πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο Ariti Grand Hotel Corfu 4*
  • Μπουφέ πρόγευμα & δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδροµίου € 78 κατ’ άτοµο
  • O φόρος διανυκτέρευσης € 3,00 / δωμάτιο / διανυκτέρευση
  • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων

Τιμοκατάλογος

Πάτηστε στην εικόνα για μεγέθυνση
Πάτηστε στην εικόνα για μεγέθυνση