ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗ
ΒΥΤΙΝΑ - ΚΟΥΡΟΥΤΑ - ΛΙΜΝΗ ΚΑΙΑΦΑ - ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗ

ΒΥΤΙΝΑ - ΚΟΥΡΟΥΤΑ - ΛΙΜΝΗ ΚΑΙΑΦΑ - ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Αναχώρηση:
22/06

Αναχώρηση:
22/06

Επισκόπηση

Βυτίνα – Λαγκάδια – Κουρούτα – Λίμνη Καϊάφα – Καλάβρυτα

3ήμερη οδική εκδρομή

Επισκόπηση

Βυτίνα – Λαγκάδια – Κουρούτα – Λίμνη Καϊάφα – Καλάβρυτα

3ήμερη οδική εκδρομή

1η μέρα 22/06/2024:
Αθήνα -Βυτίνα – Λαγκάδια - Κουρούτα
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση από το Σύνταγμα. Με στάση στη διαδρομή θα φτάσουμε στην Βυτίνα , που αποτελεί ένα από τα αξιολογότερα ορεινά θέρετρα της Πελοποννήσου και ευρύτερα της Ελλάδας. Αυτό που χαρίζει στη πόλη την ιδιαίτερη ομορφιά είναι ο δενδροσκέπαστος «δρόμος της αγάπης» που ξεκινά σχεδόν από την πλατεία ‘όπου υπάρχουν αρκετές ταβέρνες & cafe .Στάση και συνεχίζουμε για τα Λαγκάδια ,έναν πανέμορφο παραδοσιακό οικισμό , όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα (προαιρετικά). Συνεχίζουμε για την Κουρούτα και συγκεκριμένα για το ξενοδοχείο μας, όπου το απόγευμα θα έχουμε την δυνατότητα να κολυμπήσουμε στην φημισμένη με γαλάζια σημαία παραλία της περιοχής. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
1η μέρα 22/06/2024:
Αθήνα -Βυτίνα – Λαγκάδια - Κουρούτα
2η μέρα 23/06/2024:
Εκδρομή στη Λίμνη Καϊάφα
Πρωινό στο ξενοδοχείο και έπειτα θα αναχωρήσουμε για τη Λίμνη Καϊάφα , σε ένα καθηλωτικό τοπίο που αποτελεί τον δεύτερο σπουδαιότερο υδροβιότοπο στην ευρύτερη περιοχή, με δύο αρχέγονες θεραπευτικές πηγές και μια λίμνη με ιαματικά νερά που ενώνεται με τη θάλασσα μέσω ενός μικρού καταπράσινου πορθμού. Έπειτα θα έχουμε την δυνατότητα να κολυμπήσουμε στην ομώνυμη παραλία της περιοχής και στη συνέχεια να γευματίσουμε σε ταβερνάκια της περιοχής (προαιρετικά). Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
2η μέρα 23/06/2024:
Εκδρομή στη Λίμνη Καϊάφα
3η μέρα 24/06/2024:
Καλάβρυτα - Αθήνα
Μετά το πλούσιο πρωινό μας και αφού πραγματοποιήσουμε μία τελευταία βουτιά στην παραλία της Κουρούτας, θα μεταβούμε στα ιστορικά Καλάβρυτα, έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Πελοποννήσου, πανέμορφος κάθε εποχή του χρόνου, που δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Εδώ θα συναντήσουμε ένα ονειρικό σκηνικό με λιθόκτιστα σπίτια, μικρές πλατείες, χαριτωμένους πεζόδρομους, γραφικά καφέ και ταβέρνες δίπλα σε σκιερά πλατάνια. Ο οδοντωτός σιδηρόδρομος που σήμερα χρησιμοποιείται κυρίως για τουριστική περιήγηση σε μία από τις ομορφότερες και εντυπωσιακότερες διαδρομές της Ελλάδας, αποτέλεσε ένα από τα δυσκολότερα έργα για την εποχή του, λόγω του ιδιαίτερα δύσβατου εδάφους αλλά και του μεγάλου υψόμετρου στο όποιο κατέληγε. Παραμονή για γεύμα και με ενδιάμεσες στάσεις θα φτάσουμε την Αθήνα.
3η μέρα 24/06/2024:
Καλάβρυτα - Αθήνα

Περιλαμβάνονται:

 • Δύο διανυκτερεύσεις στο AMALIAS HOTEL 3* στην Κουρούτα.
 • Ημιδιατροφή καθημερινά σε μπουφέ
 • Αρχηγός εκδρομής
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φιλοδωρήματα
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους
 • Ποτά και αναψυκτικά στα γεύματα
 • Ό,τι δεν αναφέρεται στο παραπάνω πρόγραμμα
 • Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση με χρέωση ανά δωμάτιο ανά ημέρα:
  – Μάρτιο έως Οκτώβριο: 3 αστέρων 3€

Τιμοκατάλογος

Πάτηστε στην εικόνα για μεγέθυνση

Σημειώσεις

 • Η σειρά των εκδρομών – επισκέψεων ενδέχεται να αλλάξει χωρίς να παραλειφθεί κάποια από αυτές.