ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗ
ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗ

ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Αναχώρηση:
21/06

Αναχώρηση:
21/06

Επισκόπηση

Θεσσαλονίκη – Αγία Τριάδα – Πόρτο Κουφό – Νέος Μαρμαράς – Έδεσσα – Λουτρά Πόζαρ – Βόλος

4ήμερη οδική εκδρομή

Επισκόπηση

Θεσσαλονίκη – Αγία Τριάδα – Πόρτο Κουφό – Νέος Μαρμαράς – Έδεσσα – Λουτρά Πόζαρ – Βόλος

4ήμερη οδική εκδρομή

1η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο κέντρο της Αθήνας και αναχώρηση για την όμορφη συμπρωτεύουσα. Μετά από δύο στάσεις για καφέ και ξεκούραση θα φτάσουμε νωρίς το μεσημέρι στη Νύμφη του Θερμαϊκού. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στον ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου όπου είναι ο πολιούχος της πόλης. Στη συνέχεια θα έχουμε την δυνατότητα για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη της Θεσσαλονίκης. Ελεύθερος χρόνος για μεσημεριανό γεύμα και βόλτα στην όμορφη παραλία με θέα τον Λευκό Πύργο. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας. Άφιξη και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δυνατότητα για μία πρώτη βουτιά στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.
1η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ
2η Ημέρα: ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΠΟΡΤΟ ΚΟΥΦΟ – ΝΕΟΣ ΜΑΡΜΑΡΑΣ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Σήμερα θα θαυμάσουμε τα μαγευτικά τοπία της Σιθωνίας όπου θα γεμίσουν ευχάριστα την ημέρα μας. Θα διασχίσουμε τα δυτικά παράλια, από τη Νικήτη και το Νέο Μαρμαρά για να καταλήξουμε σε ένα μικρό και ήσυχο ψαροχώρι που μοσχοβολάει φρέσκο ψάρι, στο Πόρτο Κουφό, εδώ θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και μεσημεριανό γεύμα. Το απόγευμα θα απολαύσουμε τον καφέ μας στην παραλία του Νέου Μαρμαρά πριν επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για δείπνο. Το βράδυ ετοιμαζόμαστε για by night (προαιρετικά) στην πόλη απολαμβάνοντας την πλατεία Αριστοτέλους, την Παραλιακή οδό, τα πλακόστρωτα Λαδάδικα και φυσικά τα αμέτρητα στενά και στοές που κρύβουν αμέτρητους θησαυρούς και διανυκτέρευση.
2η Ημέρα: ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΠΟΡΤΟ ΚΟΥΦΟ – ΝΕΟΣ ΜΑΡΜΑΡΑΣ
3η Ημέρα: ΕΔΕΣΣΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ
Αφού πάρουμε πρωινό στο ξενοδοχείο μας, στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την πόλη των νερών, την Έδεσσα. Θα επισκεφθούμε το πάρκο των Καταρρακτών, που είναι πνιγμένο στο πράσινο με μικρούς καταρράκτες και λίμνες. Αφού χαρούμε την βόλτα μας στο υδάτινο πάρκο, στα λιθόστρωτα και παραδοσιακά καλντερίμια θα έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε το καφέ μας στην καρδιά της πόλης. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για μία άλλη τοποθεσία εξαιρετικού φυσικού κάλλους χτισμένη στις όχθες του θερμοποτάμου συνδυάζοντας τις ομορφιές βουνού και δάσους, τα Λουτρά Πόζαρ Αλμωπίας, μία από τις σημαντικότερες λουτροπόλεις όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης. Ελεύθερος χρόνος για κολύμπι στις εξωτερικές πηγές και έπειτα μεσημεριανό γεύμα σε μία από τις πολλές ταβέρνες τις περιοχής. Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και το βράδυ (προαιρετικά) θα απολαύσουμε την βόλτα μας στα γραφικά σοκάκια της Θεσσαλονίκης, για τελευταία ψώνια και σουβενίρ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
3η Ημέρα: ΕΔΕΣΣΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ
4η Ημέρα: ΒΟΛΟΣ - ΑΘΗΝΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και δυνατότητα μίας τελευταίας βουτιάς στην παραλία του ξενοδοχείου. Σήμερα θα αναχωρήσουμε με τις αποσκευές μας για την πόλη του Βόλου όπου θα γευματίσουμε το μεσημέρι στα ξακουστά τσιπουράδικα της πόλης και θα απολαύσουμε την όμορφη παραλία. Μετά το φαγητό θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής, με τις καλύτερες των εντυπώσεων πραγματοποιώντας μία ενδιάμεση στάση. Το βράδυ επιστροφή στην Αθήνα.
4η Ημέρα: ΒΟΛΟΣ - ΑΘΗΝΑ

Περιλαμβάνονται:

  • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο SUN BEACH 4*.
  • Πρωϊνό και δείπνο σε μπουφέ καθημερινά.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Αρχηγός/Συνοδός
  • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση με κόστος 7,00€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.
  • Οι είσοδοι σε μουσεία και χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος.
  • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

Τιμοκατάλογος

Early Booking τιμές

Πάτηστε στην εικόνα για μεγέθυνση

Σημειώσεις

  • Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και δύναται να τροποποιηθεί.