ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΗ
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΗ

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Αναχωρήσεις:
4 ημέρες
Νοέμβριος 2023 - Μάρτιος 2024
κάθε Παρασκευή

5 ημέρες
Νοέμβριος 2023 - Μάρτιος 2024
κάθε Τετάρτη

Αναχωρήσεις:
4 ημέρες
Νοέμβριος 2023 - Μάρτιος 2024
κάθε Παρασκευή

5 ημέρες
Νοέμβριος 2023 - Μάρτιος 2024
κάθε Τετάρτη

Επισκόπηση

Βουδαπέστη (Παραδουνάβια Χωριά)

4 ήμερη και 5 ήμερη αεροπορική εκδρομή

Επισκόπηση

Βουδαπέστη (Παραδουνάβια Χωριά)

4 ήμερη και 5 ήμερη αεροπορική εκδρομή

1η ημέρα: Αθήνα – Βουδαπέστη – ξενάγηση πόλης
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και αναχώρηση για την πρωτεύουσα των Μαγυάρων. Άφιξη καιακολουθεί η ξενάγηση της πόλης, όπου θα περιηγηθούμε στα αξιοθέατα της πόλης, την Πλατεία Ηρώων, την λεωφόρο Αντράσσυ, την Όπερα, το Κοινοβούλιο (εξωτερικά), το Δούναβη με τις όμορφες γέφυρες, το Νησί της Μαργαρίτας, τον Πύργο των Ψαράδων και τον Λόφο του Γκέλλερτ. Υπόλοιπο της ημέρας στη διάθεσή σας, να κάνετε τη βόλτα σας στην περίφημη VaciUtca, να δοκιμάσετε τοπικά γλυκίσματα και να χαλαρώσετε πίνοντας τον καφέ σας στα φημισμένα Καφέ Gerbeaud & New York. Κυριότερο σημείο της Βουδαπέστης είναι η πλατεία Vörösmarty στην καρδιά της πόλης στο τέλος της Váci utca. Στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
1η ημέρα: Αθήνα – Βουδαπέστη – ξενάγηση πόλης
2η ημέρα: Βουδαπέστη
Πρωινό και η ημέρα στη διάθεση σας. Για το βράδυ, σας προτείνουμε να περάσετε μια όμορφη νύχτα με τσιγγάνικα βιολιά, τοπική κουζίνα & αίμα του Ταύρου! Διανυκτέρευση.
2η ημέρα: Βουδαπέστη
3η ημέρα: Βουδαπέστη – Προαιρετική εκδρομή στα Παραδουνάβια Χωριά
Πρόγευμα. Προαιρετικά (έξοδα ατομικά) αναχώρηση για την όμορφη διαδρομή στην Καμπή του Δούναβη. Πρώτος σταθμός το χωριό των καλλιτεχνών, ο Αγ. Ανδρέας, με τα γραφικά σοκάκια και τα όμορφα τουριστικά καταστήματα, η περιοχή φημίζεται για τα καλά κρασιά. Συνεχίζουμε για το Βίσσεγκραντ, το ιστορικό αξιοθέατο της μαγευτικής Καμπής του Δούναβη. Από το άλλοτε λαμπρό και φημισμένο ανά την Ευρώπη βασιλικό ανάκτορο του, σώζονται μόνο λίγα ερείπια, η αναγεννησιακού ρυθμού επίσημη αυλή υποδοχής αναστηλώθηκε με βάση τα παλιά σχέδια. Στη συνεχεία χρόνος για προαιρετικό γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Ακολουθεί βόλτα στην πρώτη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, το Έστεργκομ. Θα διασχίσουμε τη γέφυρα που ενώνει τις δύο όχθες του Δούναβη, την Ουγγαρία με την Σλοβακία για να περάσουμε στην πόλη Στούροβο της Σλοβακίας από όπου θα απολαύσουμε το θέαμα που προσφέρει ο Δούναβης και θα εντυπωσιαστούμε από τον ο Άγιος Στέφανος φωτισμένος στον απέναντι λόφο της Ουγγαρίας. Επιστροφή το απόγευμα στη Βουδαπέστη. Για το βράδυ σας προτείνουμε μία κρουαζιέρα στα νερά του Δούναβη, η εικόνα της φωταγωγημένης πόλης είναι πράγματι μαγική! Διανυκτέρευση.
3η ημέρα: Βουδαπέστη – Προαιρετική εκδρομή στα Παραδουνάβια Χωριά
4η ημέρα: Βουδαπέστη – Αθήνα
Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα. Οι αναμνήσεις από την πανέμορφη «Κόρη του Δούναβη» θα συνοδέψουν το ταξίδι της επιστροφής μας.
4η ημέρα: Βουδαπέστη – Αθήνα

Για όσους επιλέξουν το 5ήμερο πρόγραμμα

4η ημέρα: Βουδαπέστη
Πρωινό και ολόκληρη η μέρα είναι σήμερα στη διάθεσή σας. Σας προτείνουμε να συμβουλευθείτε τις προτάσεις του τοπικού ξεναγού σας. Περιδιαβείτε στα σοκάκια της παλιάς πόλης που μας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή η στην πολύβουη πλευρά της πόλης την Πέστη. Είναι επίσης θαυμάσια ευκαιρία για χαλάρωση στα περίφημα ιαματικά νερά σε κάποιο από τα δημόσια λουτρά της πόλης, όπως στο ιστορικό ξενοδοχείο Gellert στην πλευρά της Βούδας. Μία επίσκεψη στη Σκεπαστή Αγορά που αποτελεί μέρος από την καθημερινή ζωή των Ούγγρων, θα σας γεμίσει αρώματα και τοπικό χρώμα, ευκαιρία να αγοράσετε το περίφημο ουγγαρέζικο σαλάμι, τα τοπικά ποτά Ούνικουμ και Παλίνκα, καθώς και τα ονομαστά τους κρασιά. Για το βράδυ σας προτείνουμε να κάνετε τη βόλτα σας, δίπλα στο Δούναβη. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα: Βουδαπέστη
5η ημέρα: Βουδαπέστη – Αθήνα
Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα. Οι αναμνήσεις από την πανέμορφη «Κόρη του Δούναβη» θα συνοδέψουν το ταξίδι της επιστροφής μας. Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς καμία παράλειψη για την καλύτερη εκτέλεση της εκδρομής.
5η ημέρα: Βουδαπέστη – Αθήνα

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Βουδαπέστη – Αθήνα, με πτήσεις της Wizzair
 • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμου
 • Χειραποσκευή-τσάντα πλάτης έως 10κιλών,διαστάσεων 40 x 30 x 20 εκ
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό καθημερινά
 • Ξενάγηση στη Βουδαπέστη με τοπικό ελληνόφωνο ξεναγό
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο στη Βουδαπέστη
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
 • Είσοδοι σε επισκεπτόμενους χώρους, μουσεία
 • Κόστος παραδοτέας αποσκευής 20 κιλών ανά άτομο 80-100€ / 10 κιλών ανά άτομο 50-60€. Ενημερώστε μας με την κράτηση σας.
 • Δημοτικός φόρων ξενοδοχείων – περίπου 4€ ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο, πληρωτέος στη reception του ξενοδοχείου
 • Επιλογή θέσης στο αεροπλάνο – επιπλέον χρέωση

Τιμοκατάλογος

Πάτηστε στην εικόνα για μεγέθυνση

Οι τιμές ισχύουν εκτός υψηλών περιόδων – εκθέσεων & αργιών και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Πάτηστε στην εικόνα για μεγέθυνση

Σημειώσεις

 • Οι αναχωρήσεις πραγματοποιούνται με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων και αναλόγως της αναχώρησης ενδέχεται να έχετε ιδιωτικές περιηγήσεις ή να συμμετέχετε σε group.
 • Η προσφορά ισχύει για περιορισμένες θέσεις και έχει υπολογιστεί στους χαμηλότερους ναύλους. Προτείνουμε να κλείσετε το ταξίδι σας τουλάχιστον ένα μήνα πριν την αναχώρηση.
 • Η μεταφορά υγρών στην καμπίνα των επιβατών επιτρέπεται μόνο μέσα σε δοχείο(α) μέγιστης χωρητικότητας 100ml, τοποθετημένα μέσα σε διάφανη, επανασφραγιζόμενη πλαστική σακούλα 1 λίτρου και διαστάσεων 20 x 20 εκ. Η αποσκευή σας θα ελεγχθεί στο αεροδρόμιο.