ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ

ΗΛΕΙΑ - ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΖΑΚΥΝΘΟ

Αναχώρηση:
29/07

Αναχώρηση:
29/07

Επισκόπηση

ΟΛΥΜΠΙΑ -ΣΚΑΦΙΔΙΑ – ΚΑΙΑΦΑΣ – ΠΥΛΟΣ – ΜΕΘΩΝΗ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ

5 ήμερη οδική εκδρομή

Επισκόπηση

ΟΛΥΜΠΙΑ -ΣΚΑΦΙΔΙΑ – ΚΑΙΑΦΑΣ – ΠΥΛΟΣ – ΜΕΘΩΝΗ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ

5 ήμερη οδική εκδρομή

1Η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑ -ΣΚΑΦΙΔΙΑ
Συγκέντρωση στις 07.30 στο Σύνταγμα και αναχώρηση για Ολυμπία. Με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στον Αρχαιολογικό χώρο, όπου γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί αγώνες. Ξενάγηση. Φαγητό σε ένα από τα όμορφα ταβερνάκια της πόλης. Νωρίς το απόγευμα αναχωρούμε για την παραλία της Σκαφιδιάς, όπου θα απολαύσουμε το πρώτο μας μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
1Η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑ -ΣΚΑΦΙΔΙΑ
2Η ΜΕΡΑ: ΚΑΙΑΦΑΣ - ΠΥΛΟΣ – ΜΕΘΩΝΗ
Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση για την Παραλία του Καϊάφας που βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα του Κυπαρισσιακού κόλπου, 2,5 χιλιόμετρα από την Ζαχάρω. Τα λευκά κρινάκια και το πευκοδάσος σε συνδυασμό με τα καταγάλανα νερά προσφέρουν ένα γαλήνιο τοπίο στους επισκέπτες. Ύστερα θα ακολουθήσει εκδρομή στην Πύλο, την όμορφη πολιτεία με το νησιώτικο χρώμα, το ιδιόρρυθμο αρχιτεκτονικό σχέδιο, κτισμένη αμφιθεατρικά. Στον μικρό και γραφικό κόλπο της στις 20 Οκτωβρίου 1827 έγινε η ναυμαχία του Ναυαρίνου , αποφασιστικής σημασίας για την τελική έκβαση του αγώνα και την καταστροφή του τουρκικού στόλου. Συνέχεια της εκδρομής μας η Μεθώνη, μια ακόμη πανέμορφη πόλη στα Μεσσηνιακά παράλια η οποία υπήρξε από τα σπουδαιότερα λιμάνια της Πελοποννήσου κατά τον μεσαίωνα και κατέληξε να είναι η σπουδαιότερη ναυτική βάση μεταξύ Ευρώπης και Αγίων Τόπων. Το εντυπωσιακό της κάστρο χτίστηκε από τους Σταυροφόρους και τους Βενετούς . Εδώ θα παρατηρήσουμε Βενετσιάνικα οικόσημα, το λιοντάρι του Αγ. Μάρκου και το φρούριο πάνω από τη θαλάσσια τάφρο που συνδέεται με μικρή νησίδα, ένα άλλο οχυρό μέσα στη θάλασσα. Φαγητό ελεύθερα σε κάποια από τις όμορφες ταβέρνες. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
2Η ΜΕΡΑ: ΚΑΙΑΦΑΣ - ΠΥΛΟΣ – ΜΕΘΩΝΗ
3Η ΜΕΡΑ: ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Μετά το πρωϊνό, αναχώρηση για το λιμάνι της Κυλλήνης και αναχώρηση για τη Ζάκυνθο για μία γεμάτη μέρα στο πολύ όμορφο νησί του Ιονίου. Φθάνοντας θα επισκεφθούμε την πανέμορφη Μπόχαλη για καφέ, το Λόφο του Στράνη όπου εμπνεύστηκε τον εθνικό μας ύμνο ο Διονύσιος Σολωμός και θα προσκυνήσουμε στον πολιούχο του νησιού τον Άγιο Διονύσιο. Αμέσως μετά θα μεταφερθούμε σε μία από τις ομορφότερες παραλίες όπου τα πεύκα ακουμπούν στην Θάλασσά, το Πόρτο Ζόρο. Αφού ευχαριστηθούμε το μπάνιο μας θα ακολουθήσει ελεύθερος χρόνος στην πόλη για καφέ και φαγητό. Αργά το απόγευμα αναχώρηση για το λιμάνι και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας μέσο Κυλλήνης. Δείπνο και διανυκτέρευση.
3Η ΜΕΡΑ: ΖΑΚΥΝΘΟΣ
4η ΜΕΡΑ: ΚΟΥΡΟΥΤΑ
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την παραλία της Κουρούτας εκτός από την πεντακάθαρη θάλασσα η οποία κάθε χρόνο βραβεύεται με τη Μπλε Σημαία του ομώνυμου προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσφέρει στον επισκέπτη πλειάδα επιλογών για φαγητό. Διασκέδαση στην θάλασσα (προαιρετικά φαγητό σε κάποια ταβέρνα).Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
4η ΜΕΡΑ: ΚΟΥΡΟΥΤΑ
5Η ΜΕΡΑ: ΟΛΥΜΠΙΑ - ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ – ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρόγευμα, νωρίς το πρωί θα έχουμε χρόνο για μία τελευταία βουτιά στην πισίνα του ξενοδοχείου. Ύστερα αναχώρηση για το Ξυλόκαστρο. Όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό ή μία τελευταία βουτιά. Συνεχίζουμε για Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη αργά το απόγευμα. Τέλος εκδρομής.
5Η ΜΕΡΑ: ΟΛΥΜΠΙΑ - ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ – ΑΘΗΝΑ

Περιλαμβάνονται:

 • 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο AMALIA OLYMPIA 4*
 • Μπουφέ πρωϊνό και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
 • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη – Ζάκυνθο – Κυλλήνη.
 • Ξεναγός για τον Αρχαιολογικό χώρο στην Ολυμπία.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν
 • Αρχηγός/Συνοδός
 • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φόρος διανυκτέρευσης 3 € ανά δωμάτιο ανά διαν/ση
 • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων

Τιμοκατάλογος

EARLY BOOKING έως 20/06

Πάτηστε στην εικόνα για μεγέθυνση

Σημειώσεις

 • Η σειρά των εκδρομών – επισκέψεων ενδέχεται να αλλάξει χωρίς να παραλειφθεί κάποια από αυτές.