ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

Αναχώρηση:
14/04

Αναχώρηση:
14/04

Επισκόπηση

Έδεσσα – Λουτρά Πόζαρ- Βήματα Απ. Παύλου – Αλσός Αγ. Νικολάου – Παράλια Βολου

4 ήμερη οδική εκδρομή

Επισκόπηση

Έδεσσα – Λουτρά Πόζαρ- Βήματα Απ. Παύλου – Αλσός Αγ. Νικολάου – Παράλια Βολου

4 ήμερη οδική εκδρομή

1η Μέρα Παρασκευή 14/4: Αθήνα – Βέροια
Αναχώρηση μέσω της εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης με ενδιάμεσες στάσεις . για την πόλη της ΒΕΡΟΙΑΣ για να δούμε (με τη συνοδεία του τοπικού ξεναγού αρχαιολόγου) τα “Βήματα του Απόστολου Παύλου”, μια από τις σημαντικότερες διαδρομές θρησκευτικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα. Προαιρετικό γεύμα σε Εστιατόριο της Περιοχής. Κατόπιν αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στην Έδεσσα και τακτοποίηση στα δωμάτια.. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τον Επιτάφιο στην Ιερά Μητρόπολη της Έδεσσας. Συνοδεία Στρατιωτικής Μπάντας. Επιστροφή στο Ξενοδοχείο Δείπνο με νηστήσιμα εδέσματα. Διανυκτέρευση.
1η Μέρα Παρασκευή 14/4: Αθήνα – Βέροια
2η Μέρα Μ. Σάββατο 15/4: Λουτρά Πόζαρ- Άλσος Αγίου Νικολάου Νάουσα
Πρωινό & αναχώρηση για την περιήγηση μας στο νομό Αριδαίας. Πρώτη Επίσκεψη τα Λουτρά Πόζαρ , μεταλλικές πήγες που αναβλύζουν σε θερμοκρασία 37C με αξιόλογη χημική σύσταση. Το νερό έχει ιαματική δράση και είναι πόσιμο. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στην περιοχή & μπάνιο. Στην συνέχεια επίσκεψη στο Άλσος του Αγ Νικολάου στους Πρόποδες του Βέρμιου. Πνεύμονας πρασίνου & αναζωογόνησης Ελεύθερος χρόνος για Περιήγηση της περιοχής & γεύμα σε παραδοσιακές ταβέρνες. Το απόγευμα αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την λειτουργία της Ανάστασης του Χριστού και στη συνέχεια θα έχουμε το Αναστάσιμο δείπνο όπου θα απολαύσουμε και την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.
2η Μέρα Μ. Σάββατο 15/4: Λουτρά Πόζαρ- Άλσος Αγίου Νικολάου Νάουσα
3η Μέρα Κυριακή του Πασχα 16/04: Έδεσσα – Καταρράκτες
Χαρούμενο Πάσχα!!!! Χρόνια πολλά!!! Πρωινό Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε το πλούσιο πασχαλινό γεύμα με σουβλιστά αρνιά όπως κάθε χρόνο θα σουβλίσουμε στο πανέμορφο κήπο του ξενοδοχείου με μουσική & ΧΟΡΟ. Το απόγευμα επίσκεψη την πόλη της Έδεσσας, όπου θα αντικρύσουμε εικόνες ασύγκριτης ομορφιάς και θα θαυμάσουμε τον Καταρράκτη «Κάρανο». Το ενδιαφέρον σας θα τραβήξουν επίσης τα αμέτρητα κανάλια με τις μικρές γεφυρούλες που τη διασχίζουν, καθώς και το γραφικό ιστορικό κέντρο, γνωστό και ως συνοικία Βαρόσι με τα κτήρια χαρακτηριστικής μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
3η Μέρα Κυριακή του Πασχα 16/04: Έδεσσα – Καταρράκτες
4η Μέρα Δευτέρα 17/14: Παράλια Βόλου –Αθήνα
Αναχώρηση για την πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας τον πανέμορφο Βολό. Άφιξη & Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση της περιοχής & επίσκεψη στα φημισμένα τσιπουραδικα της περιοχής με θεά τον Παγασητικό κόλπο. Το μεσημέρι αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, με τις καλύτερες εντυπώσεις από την όμορφη Πασχαλινή εκδρομή μας!!!
4η Μέρα Δευτέρα 17/14: Παράλια Βόλου –Αθήνα

Περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν.
 • Διαμονή 3 διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο AIGAI Palace 4*.
 • Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ.
 • Μ. Παρασκευή Πλούσιο Δείπνο σε Μπουφέ.
 • Μ. Σάββατο: Αναστάσιμο Δείπνο στις 12 το βράδυ σε αντικατάσταση του βραδινού μπουφέ.
 • Κυριακή του Πάσχα: Παραδοσιακό ψήσιμο του Οβελία και κόκκινα αυγά & Κεράσματα Συνοδεία ζωντανής μουσικής.
 • Λαμπάδα Ανάστασης,
 • Έμπειρος συνοδός του γραφείου μας σε όλη την διάρκεια της εκδρομής.
 • ΦΠΑ, Ασφαλιστική κάλυψη.
 • Φόρος διανυκτέρευσης.

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Οποιοδήποτε γεύμα εκτός ξενοδοχείου.
 • Είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Τιμοκατάλογος

Πάτηστε στην εικόνα για μεγέθυνση