ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ

ΕΡΑΤΕΙΝΗ

Αναχώρηση:
14/04

Αναχώρηση:
14/04

Επισκόπηση

Ερατεινή – Ναύπακτος – Δελφοί – Ιτέα – Γαλαξίδι – Δίστοµο – Όσιος Λουκάς

4 ήμερη οδική εκδρομή

Επισκόπηση

Ερατεινή – Ναύπακτος – Δελφοί – Ιτέα – Γαλαξίδι – Δίστοµο – Όσιος Λουκάς

4 ήμερη οδική εκδρομή

14/04 Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Δελφοί - Delphi Beach
Αναχώρηση από Αθήνα, Με ενδιάμεση στάση, φτάνουμε στους Δελφούς, όπου θα επισκεφθούμε το μουσείο με τους αρχαίους θησαυρούς που έχουν βρεθεί στην περιοχή, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως “Ο Ομφαλός της γης” (έξοδα ατομικά). Χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά) και συνεχίζουμε για την παραλία Τολοφώνος στην Ερατεινή. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο DELPHI BEACH 4*. Δείπνο μπουφέ με απεριόριστα ποτά και παρακολούθηση της ακολουθίας του Επιταφίου. Διαν/ση.
14/04 Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Δελφοί - Delphi Beach
15/04 Μεγ.Σάββατο: Γαλαξίδι - Ιτέα
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στην ναυτική πολιτεία του Γαλαξιδίου με την πλούσια ιστορία του. Θα θαυμάσουμε τον Ναό του Αγίου Νικολάου με το υπέροχο και μοναδικό ξυλόγλυπτο τέμπλο, το ναό της Αγίας Παρασκευής με το ηλιακό ρολόι του, το βυζαντινό μοναστήρι του Σωτήρος χτισμένο το 1250 μ.Χ., το σπίτι του μεγάλου ιστοριοδίφη Κ. Σάθα, τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, το Παρθεναγωγείο, το Χηρόλακα, το παλιό πέτρινο υδραγωγείο του 15ου αιώνα και τα παραδοσιακά σπίτια του και κτίρια. Χρόνος ελεύθερος για περίπατο και συνεχίζουμε για καφέ στην Ιτέα. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Γεύμα μπουφέ με απεριόριστα ποτά. Απόγευμα ξεκούρασης στις ανέσεις του ξενοδοχείου μας. Το βράδυ θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και θα μεταβούμε για την Αναστάσιμη λειτουργία. Ακολουθεί Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα, πολλές λιχουδιές και απεριόριστα ποτά! Διαν/ση.
15/04 Μεγ.Σάββατο: Γαλαξίδι - Ιτέα
16/04 Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιάτικη μέρα - Ναύπακτος
Χριστός Ανέστη! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Απολαύστε τη Λαμπριάτικη μέρα στους καταπράσινους κήπους του ξενοδοχείου. Σουβλίζοντας το παραδοσιακό οβελία (καιρού επιτρέποντος στην παραλία) προσφέρονται ουζάκι και μεζεδάκια. Το μεσημέρι εορταστικό Πασχαλιάτικο γεύμα - γλέντι όπως η παράδοση το απαιτεί, διασκέδαση με την ορχήστρα και απεριόριστα ποτά. Το απόγευμα κοντινή βόλτα στην παραθαλάσσια καστροπολιτεία της Ναυπάκτου. Εδώ ο χρόνος φαίνεται σαν να έχει σταματήσει. Αυτά που πέρασαν και αυτά που υπάρχουν συμπυκνώνονται σε πολύχρωμες εικόνες, από τις οποίες το μάτι δεν “ξεκολλά”. Χρόνος για περίπατο και καφεδάκι και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ δείπνο μπουφέ με απεριόριστα ποτά. Διαν/ση.
16/04 Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιάτικη μέρα - Ναύπακτος
17/04 Δευτέρα: Δίστομο - Όσιος Λουκάς - Αθήνα
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για επίσκεψη στο Δίστομο, γνωστό για το σφαγιασμό του πληθυσμού από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής το 1944. Θα επισκεφθούμε το Μαυσωλείο θυμάτων στον λόφο Κανάλες και το αντίστοιχο Μουσείο στο παλιό Δημοτικό Σχολείο. Συνεχίζουμε για την Μονή του Όσιου Λουκά, το σπουδαιότερο βυζαντινό μνημείο της Ελλάδας του 11ου αιώνα, που βρίσκεται σε γραφική πλαγιά στις δυτικές υπώρειες του Ελικώνα. Με τις δύο μεγάλες εκκλησίες, την Κρύπτη, το καμπαναριό, τα κελιά και τα άλλα κτίσματα, απέκτησε σύντομα μοναδική ακτινοβολία και θεωρείται πρότυπο για τα βυζαντινά μνημεία του 11ου αιώνα πανελλαδικώς. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.
17/04 Δευτέρα: Δίστομο - Όσιος Λουκάς - Αθήνα

Περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Τρεις διανυκτερεύσεις στο πλήρως ανακαινισμένο DELPHI BEACH HOTEL 4*
 • Νηστίσιμο μπουφέ την Μ. Παρασκευή
 • Αναστάσιμο μπουφέ το Μ. Σάββατο
 • Κυριακή του Πάσχα από το πρωί θα γίνεται το ψήσιμο των αρνιών. Μετά τις 11:00 π.μ. θα υπάρχει μπουφές με ουζομεζέδες . Πασχαλινό γεύμα (στη θέση του γεύματος της ημέρας) με παραδοσιακό οβελία, κοκορέτσι και άλλα εδέσματα σε μπουφέ, ενώ θα υπάρχει και ζωντανή μουσική.
 • Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων & δείπνων στο ξενοδοχείο (κρασί, μπύρα, αναψυκτικά, νερό) σε απεριόριστη κατανάλωση
 • Ξενάγηση από επίσημο ξεναγό στους Δελφούς .
 • Αρχηγός / Συνοδός του γραφείου μας .
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών
 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φόρος διαμονής
 • Οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή με ατομικά έξοδα

Τιμοκατάλογος

Πάτηστε στην εικόνα για μεγέθυνση

* διαμονή σε κουκέτα περιορισμένος αριθμός δωματίων

Σημειώσεις

 • Δωμάτια με θέα θάλασσα επιβάρυνση € 15,00 ανά διανυκτέρευση.

 • Για οικογένειες με 2 παιδιά έως 12 ετών δυνατότητα διαμονής σε δωμάτια με ενδιάμεση πόρτα ( connecting rooms ) , με έκπτωση – 25% στο δωμάτιο των παιδιών.