ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Αναχώρηση:
14/04

Αναχώρηση:
14/04

Επισκόπηση

Πάσχα στην Κεφαλονιά

4 ήμερη αεροπορική εκδρομή

Επισκόπηση

Πάσχα στην Κεφαλονιά

4 ήμερη αεροπορική εκδρομή

1η μέρα - Μ. Παρασκευή: Αθήνα – Κεφαλλονιά - Κουρκουμελάτα
Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για Κεφαλλονιά. Χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά) και επίσκεψη στο γραφικό χωριό Κουρκουμελάτα, που ανακαινίστηκε μετά το σεισμό του 1953. Χρόνος για βόλτα στο πανέμορφο αυτό χωριουδάκι και επιστροφή στο Αργοστόλι, όπου θα εγκατασταθούμε στο ξενοδοχείο μας Kefalonia Grand 4* για ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου και το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο.
1η μέρα - Μ. Παρασκευή: Αθήνα – Κεφαλλονιά - Κουρκουμελάτα
2η μέρα – Μ. Σάββατο: Γύρος του νησιού
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το γύρο του νησιού. Πρώτος σταθμός μας το Μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου για προσκύνημα στον προστάτη του νησιού. Η γραφική εκκλησία και τα μεγάλα πλατάνια που φύτεψε ο Άγιος εντυπωσιάζουν. Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται ο συνεταιρισμός για την ξακουστή τοπική ποικιλία της Robolla όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα ντόπια κρασιά. Μέσα από φύση ονειρική θα φθάσουμε στο σπήλαιο της Δρογκαράτης. Η ακουστική του και οι ιριδίζουσες αντανακλάσεις των νερών του Σπηλαίου, αφήνουν στον επισκέπτη εικόνα μοναδική. Ακολουθεί η υπόγεια λίμνη της Μελισσάνης, για όμορφη βαρκάδα. Οι αποχρώσεις στα τοιχώματα και στα νερά του σπηλαίου μαγεύουν την ψυχή! Αφού απολαύσουμε το όμορφο σπήλαιο, θα σταματήσουμε στο γραφικό λιμανάκι της Αγίας Ευφημίας για γεύμα (έξοδα ατομικά) και ξεκούραση. Τα παλιά σπίτια, τα φαναράκια στην παραλία και το καλό παραδοσιακό φαγητό αφήνουν αξέχαστες εντυπώσεις. Στο δρόμο μας θα συναντήσουμε χωριά, που το παρελθόν τους επηρέασε σημαντικά την τοπική ιστορία. Μέσα από μια διαδρομή γεμάτη αντιθέσεις - με κορύφωση την μοναδική παραλία του Μύρτου - φτάνουμε στο όμορφο Φισκάρδο, παραθαλάσσιο κοσμοπολίτικο χωριό, με τις φωτογραφίες του να κοσμούν τα σπουδαιότερα ταξιδιωτικά περιοδικά του κόσμου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης λειτουργίας και ακολουθεί Αναστάσιμο δείπνο στο ξενοδοχείο.
2η μέρα – Μ. Σάββατο: Γύρος του νησιού
3η μέρα - Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιά στο ξενοδοχείο - Ληξούρι
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Πλούσιο πρωινό και χρόνος ελεύθερος να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου. Το μεσημεράκι πλούσιο εορταστικό Πασχαλινό γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Το απόγευμα, και για όποιον το θελήσει, βόλτα στο Ληξούρι με τα ferry boat (έξοδα ατομικά).
3η μέρα - Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιά στο ξενοδοχείο - Ληξούρι
4η μέρα – Δευτέρα του Πάσχα: Αργοστόλι - Αθήνα
Μετά το πρωινό μας χρόνος ελεύθερος στην πρωτεύουσα του νησιού, το Αργοστόλι για την βόλτα μας και τα τελευταία ψώνια σουβενίρ. Το μεσημεράκι μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής για την Αθήνα.
4η μέρα – Δευτέρα του Πάσχα: Αργοστόλι - Αθήνα

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Κεφαλονιά-Αθήνα µε Sky Express µε δικαίωμα ανά επιβάτη μίας (1) αποσκευής μέχρι 20 κιλά και μίας (1) χειραποσκευής μέχρι 8 κιλά
  • Μεταφορές – εκδρομές ως ανωτέρω πρόγραμμα µε πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο KEFALONIA GRAND 4* στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς
  • Μπουφέ πρωινό και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα με γλέντι την Κυριακή του Πάσχα, στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδροµίου € 52 κατ’ άτοµο
  • Φόρος διανυκτέρευσης € 3,00 / δωμάτιο / διανυκτέρευση.

Τιμοκατάλογος

Πάτηστε στην εικόνα για μεγέθυνση
Πάτηστε στην εικόνα για μεγέθυνση