ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ

ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναχωρήσεις:
13, 14/04

Αναχωρήσεις:
13, 14/04

Επισκόπηση

 Σπάζοντας στάμνες με υπόκρουση Adagio!

4 ήμερη και 5 ήμερη αεροπορική εκδρομή

Επισκόπηση

 Σπάζοντας στάμνες με υπόκρουση Adagio!

4 ήμερη και 5 ήμερη αεροπορική εκδρομή

1η μέρα - Μ. Πέμπτη: Αθήνα - Κέρκυρα
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την αρχοντική Κέρκυρα. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη, για βόλτα και καφέ. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο Μουσείο – και πρώην οικία - του Ιωάννη Καποδίστρια (έξοδα ατομικά). Χρόνος ελεύθερος για γεύμα (έξοδα ατομικά) και άφιξη στα ξενοδοχεία μας Elea Beach 4* ή Grecotel Eva Palace 5*. Ξεκούραση και το βράδυ δείπνο μπουφέ. Για όσους επιθυμούν, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να παρακολουθήσουν την Ακολουθία των 12 Ευαγγελίων στον κοντινό Ιερό Ναό (λιγότερο από 1000μ) της Δασσιάς. Είναι εμπειρία μοναδική!
1η μέρα - Μ. Πέμπτη: Αθήνα - Κέρκυρα
2η μέρα – Μ. Παρασκευή: Παλαιοκαστρίτσα – Κασσιόπη
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε την εκδρομή μας για το βόρειο τμήμα του νησιού. Περνώντας από το εργαστήριο KOUM KOUAT, φτάνουμε στην γραφική Παλαιοκαστρίτσα, έναν επίγειο παράδεισο με έξι γραφικούς όρμους. Ψηλά στο βράχο, προβάλλει η Μονή της Ζωοδόχου Πηγής. Ακολουθώντας μια εκπληκτική διαδρομή μέσα στην ανοιξιάτικη φύση φτάνουμε στην Κασσιόπη με τα πολλά ταβερνάκια και τις παραδοσιακές λιχουδιές. Χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά) και επιστροφή μέσω πανέμορφης παραθαλάσσιας διαδρομής. Δείπνο στο ξενοδοχείο νωρίς και αναχωρούμε για την πόλη, με την κατανυκτική ατμόσφαιρα και τους Επιτάφιους που συναντώνται στην Εσπιανάδα, δημιουργώντας ένα συναίσθημα μοναδικό!
2η μέρα – Μ. Παρασκευή: Παλαιοκαστρίτσα – Κασσιόπη
3η μέρα - Μ. Σάββατο: Πόλη (Κανάτια) – Ανάκτορα Mon Repos – Κανόνι
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για τη Λιτανεία του Σκηνώματος του Αγ. Σπυρίδωνα στην πόλη της Κέρκυρας. Μπάντες συνοδεύουν και πιστοί ακολουθούν από τον “Άγιο” μέχρι το Φρούριο. Στις 11:00 από κάθε γωνιά της πόλης ακούγεται ο ήχος των κανατιών που σπάνε οι ντόπιοι, οι καμπάνες ηχούν, οι μπάντες παιανίζουν χαρμόσυνα εμβατήρια. Όλη η πόλη γιορτάζει την πρώτη Ανάσταση! Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο Mon Repos (έξοδα ατομικά) με τους ολάνθιστους κήπους και το επιβλητικό κτίριο του 19ου αιώνα (1831), κατοικίας της Πριγκίπισσας Σίσσυ. Στα περίπου 258 στρέμματα που περιβάλλουν τα ανάκτορα υπολογίζεται ότι υπάρχουν περισσότερα από 2000 είδη φυτών και δέντρων, ενώ δίπλα δεσπόζει ο αρχαιότερος Ναός της Κέρκυρας, εξ ού και Παλαιόπολη. Συνεχίζουμε για το Κανόνι, με θέα την Μονή Βλαχέρνας και το Ποντικονήσι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση και το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης Ακολουθίας. Ακολουθεί εορταστικό Αναστάσιμο δείπνο στο ξενοδοχείο.
3η μέρα - Μ. Σάββατο: Πόλη (Κανάτια) – Ανάκτορα Mon Repos – Κανόνι
4η μέρα - Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιάτικη γιορτινή μέρα - Βόλτα στην Εσπιανάδα
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Λαμπριάτικη μέρα και χαρείτε την γιορτινή ατμόσφαιρα και απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου καθώς οι οβελίες σουβλίζονται στους χώρους του, όπως προστάζει η παράδοση! Πασχαλινό γεύμα με γλέντι, χορό, τραγούδι και λαμπριάτικα εδέσματα. Το απόγευμα βόλτα στην πόλη για σεργιάνι στα καντούνια και την περίφημη πλατεία Εσπιανάδα, τη μεγαλύτερη της Ελλάδας, για καφεδάκι στο Λιστόν, αντικρίζοντας το ανάκτορο των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου και το επιβλητικό Παλιό Φρούριο.
4η μέρα - Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιάτικη γιορτινή μέρα - Βόλτα στην Εσπιανάδα
5η μέρα – Δευτέρα του Πάσχα: Μουσείο Ασιατικής Τέχνης - Παλιά Πόλη Κέρκυρας – Αθήνα
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης (έξοδα ατομικά). Ελεύθερος χρόνο για τα τελευταία ψώνια και σουβενίρ στην παλιά πόλη και μετάβαση στο αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής για την Αθήνα.
5η μέρα – Δευτέρα του Πάσχα: Μουσείο Ασιατικής Τέχνης - Παλιά Πόλη Κέρκυρας – Αθήνα

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Κέρκυρα-Αθήνα µε Sky Express µε δικαίωμα ανά επιβάτη μίας (1) αποσκευής μέχρι 20 κιλά και μίας (1) χειραποσκευής μέχρι 8 κιλά
 • Μεταφορές – εκδρομές ως ανωτέρω πρόγραμμα µε πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Διαμονή στο Elea Beach 4* ή στο Grecotel Eva Palace 5*
 • Μπουφέ πρόγευμα & δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  Αναστάσιμο Δείπνο & Πασχαλινό Γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας
 • Αρχηγός / Συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών
 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φόροι αεροδροµίου € 52 κατ’ άτοµο
 • Φόρος διανυκτέρευσης € 3,00 ή 4,00 / δωμάτιο / διανυκτέρευση αναλόγως την κατηγορία του.

Τιμοκατάλογος

Πάτηστε στην εικόνα για μεγέθυνση

* Για δωμάτιο με θέα θάλασσα επιβάρυνση 10 ευρώ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση

Πάτηστε στην εικόνα για μεγέθυνση
Πάτηστε στην εικόνα για μεγέθυνση

Συνοπτικό πρόγραμμα 4ημερης εκδρομής:

1η μέρα – Μ. Παρασκευή: Αθήνα – Παλαιοκαστρίτσα – Κασσιόπη

2η μέρα – Μ. Σάββατο: Πόλη (Κανάτια) – Ανάκτορα Mon Repos – Κανόνι

3η μέρα – Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιάτικη γιορτινή μέρα – Βόλτα στην Εσπιανάδα

4η μέρα – Δευτέρα του Πάσχα: Μουσείο Ασιατικής Τέχνης – Παλιά Πόλη Κέρκυρας – Αθήνα