ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ

ΛΟΝΔΙΝΟ

Αναχωρήσεις:
13, 14/04

Αναχωρήσεις:
13, 14/04

Επισκόπηση

Πάσχα στο Λονδίνο

4 ήμερη και 5 ήμερη αεροπορική εκδρομή

Επισκόπηση

Πάσχα στο Λονδίνο

4 ήμερη και 5 ήμερη αεροπορική εκδρομή

1Η ΗΜΕΡΑ: ΕΛΛΑΔΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ - ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟ. ΆΦΙΞΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΧΗΘΡΟΟΥ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 5 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΑΜΙΟΥΕΛ ΤΖΟΝΣΟΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙ ΤΗΣ ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΒΕΡΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΓΙΑΛ ΆΛΜΠΕΡΤ ΧΟΛ (ROYAL ALBERT HALL), ΑΠΟ ΤΟ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟ ΧΑΙΝΤ ΠΑΡΚ (HYDE PARK) ΜΕ ΤΑ 640 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΑΤΙΟΥ ΚΕΝΣΙΝΚΤΟΝ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΜΠΛ ΑΡΤΣ ( ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ ΑΨΙΔΑ ) ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΟΔΟ ΠΑΡΚ ΛΕΙΝ (PARK LANE) ΚΑΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΚΡΙΝ ΠΑΡΚ (GREEN PARK) ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΙΚΑΝΤΙΛΥ (PICCADILLY SQUARE). ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΡΑΦΑΛΓΚΑΡ (TRAFALGAR SQUARE) ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΜΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΓΟΥΑΙΤ ΧΟΛ (WHITEHALL) ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΙΓΧΑΜ (BUCKINGHAM PALACE) ΟΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ Β’, ΕΝΩ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΠΑΛΑΤΙΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΥΛΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ 1837 ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΜΠΑΝΚΙΝΓΧΑΜ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΧΤΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΑΙΩΝΕΣ ΤΟΝ 11Ο ΚΑΙ ΤΟΝ 19Ο ΑΙΩΝΑ. ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΤΕΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΛΟΡΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΕΝΩ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΜΠΙΓΚ ΜΠΕΝ (BIG BEN). ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΒΒΑΕΙΟ ΤΟΥ ΓΟΥΕΣΤΜΙΝΣΤΕΡ. Η ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΟΠΟΥ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΛΥΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.
1Η ΗΜΕΡΑ: ΕΛΛΑΔΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ - ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
2Η ΗΜΕΡΑ: ΛΟΝΔΙΝΟ - ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΒΡΑΔΥΝΟΣ ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΗΣ).
ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ. ΌΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ. Η ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ ΌΞΦΟΡΝΤ ΣΤΡΗΤ, ΜΠΟΝΤ ΣΤΡΗΤ, ΡΗΤΖΕΝΤΣ ΣΤΡΗΤ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΕΛΦΡΙΝΤΖΙΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΜΟΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ – ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ ΧΑΡΟΝΤΣ ΣΤΟ ΝΑΙΤΣΜΠΡΙΤΖ ΓΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΒΑΛΑΝΤΙΑ. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΜΠΕΛΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΝΟΤΙΝΓΚ ΧΙΛ, ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ SPITALFIELDS ΚΑΙ CAMDEN ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΘΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ (CHINA TOWN) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΕΝΩ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟ GAUCHO PICCADILLY ΓΙΑ STEAKS, ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ RULES & SIMPSONS ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ THE WOLSELEY ΣΤΟ MAYFAIR. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΝΗ ΒΟΛΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ SOHO ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ BAR ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΡΕ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ LEICESTER SQUARE ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΗΜΗ SHAFTESBURY AVENUE ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΑ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΣΗ, ΦΩΤΙΣΜΕΝΑ. ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΙΤΥ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΤΑΣΗ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΜΙΛΙ ΑΛΛΑ ΣΤΕΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ (TOWER BRIDGE) ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΤΑΜΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΚΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ. ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΡΕΝ Ο ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ (ST PAUL’S CATHEDRAL).ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.
2Η ΗΜΕΡΑ: ΛΟΝΔΙΝΟ - ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΒΡΑΔΥΝΟΣ ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΗΣ).
3Η ΗΜΕΡΑ: ΛΟΝΔΙΝΟ - ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΚΡΗΝΟΥΙΤΣ, ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, ΚΑΤΤΥ ΣΑΡΚ, ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΤΑΜΕΣΗ)
ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΕΤΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΚΡΙΝΟΥΙΤΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 0 ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ. ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ 19ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΤΟ ΚΑΤΤΥ ΣΑΡΚ (CUTTY SARK). ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΠΛΟΙΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΒΑΘΡΑ ΤΟΥ ΓΚΡΙΝΟΥΙΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΩΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.
3Η ΗΜΕΡΑ: ΛΟΝΔΙΝΟ - ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΚΡΗΝΟΥΙΤΣ, ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, ΚΑΤΤΥ ΣΑΡΚ, ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΤΑΜΕΣΗ)
4Η ΗΜΕΡΑ: ΛΟΝΔΙΝΟ - ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΞΦΟΡΔΗ - ΣΤΡΑΤΦΟΡΝΤ ΑΠΟΝ ΈΙΒΟΝ)
ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ. ΌΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΞΦΟΡΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΦΟΡΝΤ. ΠΡΩΤΗ ΣΤΑΣΗ Η ΟΞΦΟΡΔΗ, ΠΟΛΗ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΛΕΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 11ΟΥ ΑΙΩΝΑ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΡΦΑΞ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΣΜΟΛΙΑΝ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΛΙΝΘΟ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΛΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΦΟΡΝΤ ΑΠΟΝ ΈΙΒΟΝ. ΤΟ ΣΤΡΑΤΦΟΡΝΤ ΑΠΟΝ ΈΙΒΟΝ ΧΤΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΈΙΒΟΝ, ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Ο ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΓΟΥΙΛΛΙΑΜ ΣΑΙΞΠΗΡ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΩΜΟΠΟΛΗΣ ΔΕΣΠΟΖΟΥΝ ΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΑΙΞΠΗΡ. ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.
4Η ΗΜΕΡΑ: ΛΟΝΔΙΝΟ - ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΞΦΟΡΔΗ - ΣΤΡΑΤΦΟΡΝΤ ΑΠΟΝ ΈΙΒΟΝ)
5Η ΗΜΕΡΑ: ΛΟΝΔΙΝΟ - EΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΓΟΥΙΝΣΔΟΡ - ΑΘΗΝΑ
ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΓΟΥΙΝΣΔΟΡ, ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΤΟΥ ΉΤΟΝ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1440 . ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΨΙΔΩΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΓΑΛΟΥΧΕΙ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ, ΔΟΥΚΕΣ, ΛΟΡΔΟΥΣ, ΚΟΜΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΘΕ ΚΛΑΣΗΣ. ΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΤΟΥ ΉΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΡΕΝΩΝ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΜΕ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ, ΕΝΩ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ - ΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ - ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ IVY LEAGUE - ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΩΝΥΜΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΞΦΟΡΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΜΠΡΙΤΖ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 30%. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ETON COLLEGE ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ 20 ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΑΜΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΚΑΙ ΧΑΡΙ, ΕΝΩ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΘΑ «ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ» ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΊΑΝ ΦΛΕΜΙΝΓΚ, Ο ΤΖΟΡΤΖ ΌΡΓΟΥΕΛ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, ΓΚΟΛΝΤΣΜΙΘ ΚΑΙ ΒΑΝΤΕΡΜΠΙΛΤ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΤΑΜΕΣΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΟΥΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΓΟΥΙΝΤΣΟΡ. ΤΟ ΓΟΥΙΝΣΔΟΡ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ. ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΓΟΥΙΝΣΔΟΡ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟΝ 11Ο ΑΙΩΝΑ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΟΡΜΑΝΔΙΚΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟ Α’. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΡΡΙΚΟΥ Α’ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΟΝΑΡΧΕΣ. ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟΝ 15Ο ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΕΡΟ ΚΑΣΤΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 500 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ. Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ Β΄ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΟΠΟ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΚΕΙ Η ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΒΑΤΕΡΛΩ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ Η ΕΤΗΣΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΝΗΜΙΔΑΣ, ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΥΙΝΤΣΟΡ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΚΑΘΕ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΆΣΚΟΤ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΡΑΝΙΜΙΝΤ (RUNNYMEDE) ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΓΝΑ ΚΑΡΤΑ (MAGNA CARTA) ΟΠΟΥ ΤΟ 1215 Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΑΡΟΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ. ΕΔΩ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΤΗ MAGNA CARTA, ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΩΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΧΗΘΡΟΟΥ ΚΑΙ ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ.
5Η ΗΜΕΡΑ: ΛΟΝΔΙΝΟ - EΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΓΟΥΙΝΣΔΟΡ - ΑΘΗΝΑ

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με τα υπερσύγχρονα καινούργια αεροσκάφη της Sky Express airbus 320neo.
 • Μία χειραποσκευή 8 κιλών.
 • Μία αποσκευή έως 20 κιλά.
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο Χήθροου του Λονδίνου
 • Τρεις ή τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο HAMPTON HILTON WATERLOO 4* ή HOLIDAY INN KENSINGTON HIGH STREET 4* ανάλογα με το πρόγραμμα επιλογής.
 • Αγγλικό πρωινό σε μπουφέ.
 • Πανοραμική ξενάγηση πόλης με επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο κατά την άφιξη.
 • Μεταφορές, μετακινήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Εκδρομή στην πόλη και το κάστρο του Γούινσδορ κατά την αναχώρηση.
 • Εκδρομές περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Έμπειρος συνοδός/αρχηγός του γραφείου μας.
 • Υπηρεσίες του κεντρικού μας γραφείου στο Λονδίνο.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων € 230 / άτομο.
 • Είσοδοι σε μουσεία – θεάματα, φιλοδωρήματα, ποτά, αχθοφορικά και ότι είναι προαιρετικό ή
 • προτεινόμενο και δεν περιλαμβάνεται στα πιο πάνω προσφερόμενα.
 • Ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Τιμοκατάλογος

Πάτηστε στην εικόνα για μεγέθυνση
Πάτηστε στην εικόνα για μεγέθυνση

*Οι παραπάνω ώρες είναι τοπικές για κάθε χώρα.

Σημειώσεις

 • Το τετραήμερο πρόγραμμα έχει μία λιγότερη μέρα απο τις ελεύθερες.
 • Αναχωρήσεις από όλη την Ελλάδα. Πτήσεις εσωτερικού από € 95,00.
 • Είναι απαραίτητο το Διαβατήριο το οποίο θα πρέπει να έχει ισχύ τουλάχιστον 3 μήνες.
 • Η σειρά των επισκέψεων μπορεί να τρoποποιηθεί ανάλογα με τα ωράρια λειτουργίας των μουσείων, μνημείων, λοιπών αξιοθέατων και των πτήσεων, χωρίς να παραλειφθεί καμία παροχή υπηρεσίας.
 • Το οριστικό πρόγραμμα της εκδρομής δίνεται πέντε ημέρες πριν την εκάστοτε αναχώρηση με το ενημερωτικό σημείωμα.